Primii membri Pall-Ex Romania

 

Primul membru ce a semnat pentru a intra in reteaua Pall-Ex Romania este Boema Sibiu, ei alaturandu-i-se deja companii cu capabilitati dovedite in domeniul distributiei de marfuri, dar si care se specializeaza in transport si logistica. Prima retea de distributie marfa paletizata din Europa de Est include deja nume precum: Boema Sibiu, Total As Cluj Napoca, Gordius Satu Mare, Exflor Craiova, Top Vest Brasov, Tauros Arad, Euroccoper Timisoara, Delamode Bucuresti, Bip Mobile Bucuresti si Gral Bacau, anunta Pall-Ex Romania, intr-un comunicat.

Compania Boema Sibiu  a fost infiintata in 1994 si are ca domeniu principal de activitate distributia alimentelor si a bauturilor. Odata cu lansarea iminenta a retelei Pall-Ex Romania, Boema va livra in numele retelei partide de marfa paletizata de mici dimensiuni in judetele Alba si Hunedoara. “Suntem incantati ca reteaua noastra de membri include companii de top precum Boema. Compania are o reputatie excelenta, iar prezenta lor in retea va atrage si mai multi transportatori de acelasi calibru. De asemenea, este imbucurator faptul ca multe companii din Romania au inteles conceptul retelei Pall-Ex si pot vedea beneficiile pe care le ofera lor si, bineinteles, clientilor lor”, a explicat Claudiu Hila, director general al Pall-Ex Romania.

Pall-Ex este reteaua numarul unu de distributie de marfa paletizata din Marea Britanie, iar acum se extinde rapid in intreaga Europa. Hub-ul central care va coordona operatiunile din Romania a fost stabilit la Sibiu, iar acesta va coopera in mod strans cu retelele surori din Marea Britanie, Spania, Portugalia si Italia, oferind atat servicii nationale, cat si pan-europene.

Grupul Pall-Ex a revolutionat conceptul distributiei de marfuri in anul 1996, cand CEO-ul Hilary Devey a pus bazele primului Hub al grupului. In Marea Britanie, compania a ajuns sa distribuie peste 10.000 de paleti in fiecare noapte.

Radu Simtion, directorul general Boema, a declarat: “Sustin cu tarie ca parteneriatul cu o companie puternica si inovativa precum Pall-Ex va oferi afacerii mele precum si afacerilor celorlalti membri un avantaj considerabil in piata”.

Conceptul Pall-Ex pentru distributia marfurilor presupune o retea de companii locale independente furnizoare de servicii, membri Pall-Ex, care schimba intre ele marfa paletizata in hub-ul central al retelei, asigurandu-se astfel distributia eficienta de pe o zi pe alta, pe tot cuprinsul tarii. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.