Promoție „Rendez-Vous” Air France – preţuri reduse cu până la 40%

Air France lansează invitația de a descoperi lumea, reducând prețul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 80 de destinații din Caraibe, SUA și Canada.

Campania este valabilă pentru biletele achiziționate până pe 6 octombrie, iar perioada de călătorie este până la sfârșitul lunii martie 2023.

Astfel, până pe 6 octombrie, românii pot opta pentru bilete de avion spre destinații exotice din zona Caraibelor – Point a Pitre, de la 691 EUR, Fort de France – de la 682 EUR, Saint Martin – de la 692 EUR.

În promoție mai sunt incluse destinații din SUA – New York, de la 457 EUR, Miami – de la 537 EUR, San Francisco – de la 618 EUR și Canada – Montreal – de la 499 EUR.

Tarifele au toate taxele incluse şi se aplică zborurilor dus-întors cu plecare din Bucureşti către destinaţiile vizate. Prețurile promoționale sunt disponibile pentru bilete cumpărate online pe pagina https://wwws.airfrance.ro/information/meilleures-offres/le-rendez-vous-air-france, la agenţiile de voiaj şi la tour operatorii autorizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.