Proprietarul calului care a provocat accidentul pe A1, cercetat penal

Proprietarul calului care a fost lasat liber si a provocat un accident mortal pe autostrada A1, in noaptea de 8 spre 9 aprilie, a fost identificat si este cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Barbatul de 60 de ani, care locuieste ilegal in apropiere de kilometrul 112 al autostrazii Bucuresti – Pitesti, a fost identificat in urma verificarilor efectuate in zona de politisti. Depistarea sa a fost ingreunata de faptul ca animalul care a provocat accidentul mortal nu avea microcip de identificare. Suspectul este cercetat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges pentru infractiunea de ucidere din culpa, riscand pana la sapte ani de inchisoare.

Un tanar de 25 de ani a murit in noaptea de 8 spre 9 aprilie, dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in coliziune cu un cal ajuns pe autostrada A1. Accidentul s-a produs langa Pitesti, la kilometrul 112 al autostrazii, pe sensul de mers spre Bucuresti. Potrivit primelor concluzii ale anchetei, soferul nu a reusit sa evite calul care i-a aparut brusc in fata si l-a lovit in plin. In urma impactului violent, tanarul de 25 de ani, din Sibiu, a murit pe loc. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.