RATB infiinteaza linia preoraseneasca 438 Bucuresti – Bragadiru

 

Regia Autonoma de Transport Bucuresti infiinteaza, de la 1 august, linia de autobuze 438 intre Bucuresti si localitatea Bragadiru din Judetul Ilfov. Autobuzele vor circula de la terminalul Depoul Alexandria, pe Sos. Alexandria, DN 7, pana in Bragadiru.

 

Infiintarea acestui traseu s-a realizat in urma unui parteneriat incheiat intre RATB si Primaria Bragadiru. Cu aceasta ocazie, traseul liniei 302 va fi reorganizat, functionand intre terminalul Ghencea si cartierul Fortuna Residence, pe urmatoarele artere: Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Str. Petre Ispirescu, Str. Margeanului, Sos. Alexandria, Str. Cristalului si Str. Diamantului. Abonamentele eliberate pana la 31 iulie pe linia 302 sunt valabile si pe linia 438, pe portiunea de traseu comun.

“Activitatea de transport public pe liniile preorasenesti dintre Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov poate fi asigurata numai la solicitarea primariilor care incheie contract cu RATB, prin care isi asuma responsabilitatea sustinerii serviciilor prestate de Regie pentru locuitorii comunei si onorarii obligatiilor de plata revenite prin contract”, precizeaza Adrian Crit, directorul general al RATB.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.