Razie printre transportatori, pe Autostrada A2

 

In primele doua zile ale saptamanii, 83 de echipaje de politisti – dintre care 32 de la Rutiera si 51 reprezentand alte forte – au desfasurat actiuni in sistem integrat pe Autostrada A2 – Bucuresti-Cernavoda, in statia de taxare Fetesti, pe DN 2A – Slobozia-Constanta si in statia de taxare Giurgeni-Vadu Oii, pentru depistarea celor care incalca legislatia in domeniul transportului rutier de marfuri si persoane.

Au fost retrase 18 certificate de inmatriculare, au fost confiscate bunuri in valoare de 65.000 de lei, iar 155 de conducatori au fost amendati pentru incalcarea legii. Controlul s-a axat pe depistarea soferilor care nu respecta timpii de conducere, odihna si repaus, pe verificarea documentelor de insotire a marfurilor, a maselor pe axe si totale maxime admise, precum si a dimensiunilor de gabarit.

Actiunea s-a desfasurat sub coordonarea Inspectoratului General al Politiei Romane, in colaborare cu Garda Financiara, Directia pentru Accize si Operatiuni Vamale, Autoritatea Rutiera Romana, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Au participat politisti din cadrul Sectiei de Politie Autostrazi, Serviciului Rutier Constanta si Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomita.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.