Recrutare-cheie la CTP

Recrutare-cheie la CTP: Harry Bannatyne a fost numit în rolul de Group Head of Client Relations, urmând să fie responsabil, de la sediul companiei din Praga, de toate relații cu clienții dezvoltatorului la nivel de grup.

Harry Bannatyne

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Harry Bannatyne a lucrat anterior în compania de consultanță imobiliară Colliers, ca partener și director regional pentru sectorul de industrial. Înainte de Colliers, Harry a lucrat în Jones Lang La Salle (JLL), ca national director, Head of Industrial Agency, acoperind Cehia și Slovacia.

„CTP a avut o relație lungă și fructuoasă cu Harry în rolurile sale anterioare de consultant imobiliar. Cunoașterea profundă a piețelor imobiliare industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, precum și a rețelei sale de networking, sunt impresionante și îl poziționează excelent pentru a coordona relațiile cu clienții grupului nostru și pentru business development cu potențiali clienți. Aproximativ trei din patru noi contracte de închiriere sunt generate din baza noastră existentă de chiriași, astfel încât relațiile puternice cu clienții și serviciile sunt absolut esențiale pentru modelul de creștere dinamică, de success, al CTP”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

CTP este prezent în nouă țări, având un portfolio de 7,1 milioane de metri pătrați de spații industriale și logistice, dintre care aproximativ 2 milioane de metri pătrați se află în România, a doua cea mai mare piață a grupului, CTP România reprezentând aproape 30% din întregul portfoliu.

„CTP a fost pionierul în dezvoltarea logisticii moderne și a parcurilor industriale în Europa Centrale și de Est, cu certificări de ultimă generație în domeniul sustenabilității, astfel încât alăturarea în echipa CTP a fost un pas firesc în cariera mea. Sunt nerăbdător să contribui la dezvoltarea în continuare a grupului și la consolidarea relațiilor cu clienții noștri, extinzând conceptele CTP de lider pe piața dn Europa Centrală și de Est și nu numai”, a adăugat Harry Bannatyne, Group Head of Client Relations CTP.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale din Europa Continentală, deținând un portofoliu de peste 7,1 milioane m² de spații în nouă țări la data la 30 septembrie 2021. Compania se așteaptă să-și extindă portofoliul la 10 milioane m² GLA până la la sfârșitul anului 2022, cu un an mai devreme decât obiectivul stabilit la IPO Euronext la sfârșitul lunii martie 2021. CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul portofoliu certificat BREEAM și în curs de a ajunge la operațiuni neutre în carbon în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.