Reînnoirea contractelor de parcare

Contractele de închiriere a locurilor de parcare de reședință trebuie reînnoite până la data de 31 martie. În caz contrar, posesorii acestor spații le vor pierde în detrimentul altor solicitanți.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Bucureștenii din Sectorul 1 sunt așteptați la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP), din B-dul Poligrafiei nr. 4 cu următoarele acte:

– cerere de închiriere (care poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei Sectorului 1 www.primariasector1.ro, secțiunea Administrația Domeniului Public, subsecțiunea formulare și documente necesare – Compartimentul Parcaje);

– Actul de identitate (buletin) – original și copie;

– Certificatul de înmatriculare al autoturismului cu ITP la zi – original și copie;

– Certificatul de comodat (dacă este cazul) – original și copie;

– Contractul de leasing (dacă este cazul) – original și copie;

– Certificatul de încadrare în Grad de handicap (dacă este cazul) – original și copie;

– O taxă în valoare de 76,65 de lei/loc/autoturism/an.

Închirierea locurilor de parcare de reşedinţă se face în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului General al Municipiului București (HCGMB) nr. 124/2008 cu privire la strategia de parcare în Municipiul Bucureşti, modificată prin HCGMB nr. 61/2009 și a Regulamentului Intern.

Astfel, atribuirea locurilor în parcările de reşedinţă se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:

  1. a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare/apartament;
  2. b) se pot atribui numai pentru autoturisme cu ITP-ul la zi;
  3. c) se pot atribui numai persoanelor fizice care domiciliază în imobilul respectiv;
  4. d) se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de leasing și pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.

Pentru prelungirea contractelor sunt necesare Cartea de Identitate și talonul în original.

Programul de lucru este următorul: Luni – 10:00 – 18:00; Marți – 08:15 – 16:30; Miercuri – 08:15 – 16:30; Joi 08:15 – 16:30; Vineri 08:15 – 14:00. Între 13:00 și 13:30 este pauză.

Pentru informații suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Parcaje al ADP Sector 1 la numerele de telefon: 021.319.32.58/53 tasta 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.