Restricţii pentru TIR-uri, la PTF Giurgiu

Circulaţia TIR-urilor a fost restricţionată, din România către Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, din cauza ninsorii abundente.

În aceste condiţii, şoferii camioanelor vor fi îndrumaţi de echipajele Poliţiei Rutiere pentru staţionare în parcările special amenajate în zona benzinăriilor, pe DN5 Bucureşti – Giurgiu.

“Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a ninsorilor abundente, la solicitarea autorităţilor bulgare, din noaptea de miercuri spre joi a fost luată măsura restricţionării circulaţiei pentru mijloacele de transport cu masa mai mare de 12 tone din România către Republica Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse”, se arată într-un comunicat de presă transmis, în 6 februarie, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ţine permanent legătura în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Bulgariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.