Reynolds Logistics este ETCY 2012

Pe data de 5 noiembrie, a fost anuntat, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Dublin, Irlanda, castigatorul competitiei European Transport Company of the Year 2012, care isi propune sa recunoasca meritele celor mai eficiente operatiuni de transport la nivel european. Castigatorul editiei din acest an este compania Reynolds Logistics (Irlanda), reprezentantul tarii noastre, Com Divers Auto Ro, ocupand un merituos si onorabil loc patru in randul celor mai bune firme din Europa.

Reamintim ca revista Ziua Cargo este membra in juriul international care delibereaza acordarea trofeului Companiei Europene de Transport a Anului.

Obiectivul concursului este de a premia operatorii care, prin aptitudinile manageriale, grija pentru clienti si profesionalismul de care dau dovada, reprezinta exemple demne de urmat in cadrul industriei transporturilor europene.

In cadrul fiecarei editii europene, se califica automat castigatorul competitiei nationale de profil, organizata anual de catre revista Ziua Cargo. Romanian Transport Company of the Year a devenit deja o traditie in lumea transporturilor de la noi din tara, editia 2012 desemnandu-si castigatorii peste doar cateva zile, pe data de 9 noiembrie, in cadrul unei gale care se va desfasura la Platinum Business & Convention Center, in Bucuresti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.