Rezervări atractive pentru Revelion, până la sfârșitul lui octombrie

Românii mai pot rezerva, până la finalul lunii octombrie, vacanțe de Revelion la prețuri atractive, potrivit Vola.ro.

Iată precizările transmise redacției;

Rezervările făcute de români pentru vacanțele de Revelion au început timpuriu anul acesta, încă din luna februarie, conform datelor oferite de Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România. Astfel, cei doritori să își petreacă Noul An în afara granițelor au beneficiat de oferte promoționale, diferite tarife preferențiale și oferte speciale pe parcursul anului. Românii care mai stau încă pe gânduri pentru rezervarea vacanței de Revelion mai au la dispoziție luna octombrie pentru a-și rezerva concediul la prețuri atractive.

Vacanțele de Revelion sunt rezervate cel mai des de cupluri, 45% dintre români preferă să petreacă noaptea dintre ani alături de cel/cea iubit/ă. Aproximativ 30% dintre români au rezervat vacanțe pentru o singură persoană, iar în grupuri călătoresc 10%. Cel mai numeros grup care a achiziționat o vacanță de Revelion prin intermediul Vola.ro este format din nouă persoane, destinația fiind Milano.

Perioada medie de vacanță rezervată pentru petrecerea Noului An este de 6-7 nopți, aproximativ 35% din rezervările efectuate pe parcursul anului prin Vola.ro. În cazul șederilor cu durata de peste 8 nopți (32%), se poate observa trendul românilor de a își petrece începutul de an alături de rudele care locuiesc în afara țării. Cele mai populare destinații în acest caz sunt Londra și Roma, orașe recunoscute pentru comunitățile mari de români. De asemenea, cei mai mulți dintre români evită city break-urile de Revelion (doar 8% din rezervări).

Claudia Tocilă

„Recomandăm tuturor turiștilor noștri care își doresc să călătorească de Revelion să își rezerve zborurile cu minim 2 luni înainte de data călătoriei. În felul acesta pot profita de prețurile mai mici sau de perioadele promoționale ale companiilor aeriene, când zborurile sunt cu până la 40% mai ieftine. Pe măsură ce ne apropiem de Revelion scade numărul de locuri disponibile pe zborurile comerciale cu plecare și retur în perioada Anului Nou și prețul poate crește cu până la 300%”, a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro

Printre destinațiile cele mai cerute de români în perioada Revelionului se află Londra, Roma, Paris, Viena, Amsterdam, Tel Aviv, Dubai. Printre preferințe se numără și destinații exotice și intercontinentale, precum Phuket, Bangkok, Singapore, Maldive, Zanzibar, Buenos Aires, New York.

Prețul biletelor de avion pentru Revelion începe de la 100 euro / persoană

Prețul mediu pentru un bilet de avion spre Roma este de aproximativ 100 euro (zbor low-cost, fără bagaj de cala), 140 euro pentru Londra și aproximativ 200 euro pentru Barcelona. Cei care preferă să își petreacă vacanța la soare și plajă vor achita în medie 700 euro pentru un sejur în Dubai (zbor low-cost, fără bagaj de cala), iar pentru un sejur în Bangkok costul este de aproximativ 1.000 euro (zbor cu companie de linie, bagaj de cală inclus).

Despre Vola.ro

În 2017 Vola a fost desemnată printr-un studiu Mercury Research drept cea mai de încredere agenție de turism online din România. Compania a avut, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

În 2017, Vola.ro a avut o cifră de afaceri de aproximativ 6.65 milioane de EUR și a înregistrat un total de  tranzacții intermediate de peste 60 de milioane de EUR.

Vola.ro este cea mai cunoscută și mai utilizată agenție online de turism din România, potrivit unui studiu realizat de GFK în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.