Robert Hellwagner este noul CEO al Selgros România

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, are începând cu 1 iulie 2018 un nou director general.

Robert Hellwagner

Robert Hellwagner, care a preluat poziția de CEO de la Alexandru Vlad, are o experiență de peste 10 ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elvetia. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Tot de la 1 iulie, domnul Alexandru Vlad – fostul CEO Selgros România – conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania.

Despre Selgros:

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățur

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.