Romanian Dubai Business Council (RDBC), lansat

Lansarea Romanian Dubai Business Council (RDBC) marchează o nouă eră de colaborare comercială între România și Dubai

Romanian Dubai Business Council (RDBC), o organizație non-profit, a fost format de un grup de 20 de companii conduse de antreprenori români. RDBC își propune să creeze o comunitate vibrantă care să sprijine companiile românești ce fac afaceri în România și în Dubai în tranziția lor de la modelele de business tradiționale la economia inovatoare și bazată pe tehnologie 4.0.

Înființarea Romanian Dubai Business Council (RDBC) se aliniază planurilor strategice ale Camerei de Comerț din Dubai de a înființa noi consilii de afaceri specifice țărilor și de a spori rolurile acestora în stimularea comerțului extern al Dubaiului și în promovarea oportunităților de afaceri transfrontaliere pentru companiile membre.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Romanian Dubai Business Council (RDBC) va servi ca o platformă pentru networking, schimbul de idei și cooperarea între afaceri, permițându-le acestora să navigheze eficient în noul model de businees, aflat într-o continuă schimbare. Prin oferirea de ghidare, resurse și oportunități de colaborare, RDBC își propune să creeze un mediu care să stimuleze inovația, antreprenoriatul și succesul pe termen lung.

Evenimentul de lansare, desfășurat la prestigioasa Camera de Comerț din Dubai, a fost onorat de prezența Excelenței Sale Dl Octavian BĂDICA, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Emiratele Arabe Unite, Excelenței Sale Doamna Nicoleta Teodorovici, consulul general al României în Dubai, precum și a membrilor fondatori ai Romanian Dubai Business Council (RDBC) și a mai multor reprezentanți distinși ai Camerei de Comerț din Dubai, printre care se numără THX. Maha Al Gargawi – vicepreședinte (Advocacy în afaceri), Mohammed Bin Sulaiman – director (Relații de afaceri) și Omar AlHashmi – manager de proiect (Relații de afaceri).

„Relațiile dintre Emiratele Arabe Unite și România nu au fost niciodată mai strânse și mai privilegiate decât astăzi. Dialogul nostru politic și economic recent constituie o piatră de temelie pentru relațiile B2B, care contribuie la obiectivul nostru comun de pace și prosperitate. Acest obiectiv de cooperare ne aduce și ne motivează să lucrăm împreună. Sunt onorat să fiu aici astăzi la lansarea unei astfel de inițiative importante, care începe cu un spirit antreprenorial deosebit, minți strălucite și oameni energici. În acest sens, doresc să mulțumesc Camerei de Comerț pentru sprijinul său și tuturor celor care au vizualizat și implementat acest proiect. Consiliul va apropia comunitățile, va promova interesele bilaterale și va facilita dialogul în afaceri”, a declarat Octavian Bădica, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Emiratele Arabe Unite.

Valorile Romanian Dubai Business Council (RDBC), inclusiv integritatea, excelenta, inovarea, colaborarea și responsabilitatea socială, ghidează activitățile sale.

„Aș dori să exprim recunoștința mea pentru invitație și să profit de această ocazie pentru a-mi reitera sprijinul continuu pentru Romanian Dubai Business Council (RDBC). Am încredere deplină că acest consiliu are potențialul de a deveni un instrument operațional, asistând companiile române care se stabilesc sau deja există în Dubai. Prin intermediul relațiilor și conexiunilor de afaceri, precum și prin schimbul de informații și o conexiune constantă între România și Emiratele Arabe Unite, acest consiliu poate fi o resursă valoroasă. Vă doresc mult succes!” a declarat Doamna Nicoleta Teodorovici, consulul general al României la Dubai.

Cu angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător, consiliul se străduiește să ofere servicii excelente și interacțiuni de calitate cu clienții și partenerii săi.

„Suntem încântați să anunțăm înființarea Romanian Dubai Business Council (RDBC), care reprezintă o etapă semnificativă în eforturile noastre de a sprijini interesele comerciale ale companiilor române și cu sediul în Dubai. Misiunea noastră este de a ajuta companiile românești și din Emiratele Arabe Unite în crearea unei comunități 4.0, prin promovarea inovației, colaborării și partajarea cunoștințelor”, a declarat Genoveva Turcu, președinta Romanian Dubai Business Council (RDBC).

Sloganul Romanian Dubai Business Council (RDBC), „Crafting Global Growth” (Construim impreună o creștere globală), reflectă angajamentul său de a genera schimbări pozitive prin inovație și colaborare în cadrul comunității de afaceri.

Comunitatea de afaceri românească este invitată să se alăture acestei inițiative, prin aderarea la acestă organizație, beneficiind de acces la o rețea de business cu resurse valoroase și oportunități de colaborare. Înscrierile vor începe pe 1 iulie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.