SAB&Accesorii, 5-9 octombrie la Romaero Baneasa


 

Editia 2011 a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii se va desfasura in perioada 5-9 octombrie, la Romaero Baneasa, unde vor fi prezentate autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto.

 

In pavilionul dedicat accesoriilor auto va fi expusa o gama variata de anvelope, piese, uleiuri, acumulatori, tehnica pentru service auto-moto, tehnica pentru vulcanizare, statii pentru spalatorii auto, echipamente de curatare si intretinere profesionale, detergenti ecologici, compresoare aer, baterii auto, masini de polisat si lustruit, statii si accesorii radio, sisteme de urmarire prin GPS, sisteme multimedia auto, anunta organizatorii.

De asemenea, la SAB & Accesorii vor putea fi admirate si testate cele mai recente modele auto, printre care si modele hibride.

Programul de vizitare este intre orele 10.00 – 20.00, iar pretul unui bilet de acces este de 20 lei si contine un voucher fast food in valoare de 5 lei. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4×4.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.