Salonul Auto Bucuresti & Accesorii revine

 

 

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) revine in toamna, dupa zece ani de absenta, urmand sa se desfasoare in perioada 5-9 octombrie, la Complexul Romaero Baneasa din Bucuresti.

 

Organizatorii anunta ca evenimentul va reuni majoritatea noilor modele aparute pe piata si cele mai importante oferte, pentru ca cei interesati sa-si poata cumpara avantajos un automobil. “Dupa perioada extrem de grea in care industria auto din intreaga lume a inregistrat scaderi semnificative in vanzari, iata ca incep sa apara semne de revigorare a acestei piete. In acest context, SAB&A 2011 se doreste a fi o platforma de sprijin pentru cei implicati in industria auto din regiune. Pe parcursul a 5 zile, SAB&A 2011 va fi cel mai mare show-room de autovehicule si accesorii auto, pregatit sa primeasca peste 40.000 de vizitatori, nerabdatori sa afle noutatile din domeniu si ofertele pregatite de expozanti”, precizeaza organizatorii.

Vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto si, nu in ultimul rand, mult iubitul si spectaculosul segment de tuning auto si moto.

Suprafata de expunere este de peste 12.000 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 6.000 mp suprafata exterioara. Totodata, va fi o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (800 locuri) si expozanti (300 locuri).

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.