Sare pentru deszapezire, la fiecare bloc

 

Asociatiile de proprietari din Sectorul 6 primesc de la Primarie sare pentru deszapezire, circa 200 de tone urmand a fi distribuite pana la finele lunii noiembrie. In anii trecuti, cele 2.000 de asociatii de proprietari din aceasta zona a Capitalei au primit si lopeti pentru indepartarea zapezii din jurul blocurilor.

Doua saptamani le-a dat primarul Cristian Poteras angajatilor Administratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbana sa imparta cate 2 saci cu sare asociatiilor de proprietari. Acum nu vor mai avea nicio scuza sa nu indeparteze gheata de pe aleile si trotuarele din jurul blocurilor. In caz contrar, vor fi amendate.

Fiecare sac, din rafie, are 100 de kg de sare si poate fi depozitat fara probleme pana la venirea nametilor. In total sunt 200 de tone, cu care administratorii de bloc vor putea face luna in jurul imobilelor.

Edilul Sectorului 6 spune ca a luat aceasta masura pentru a preveni ingreunarea accesului catre intrarile in imobile si, totodata, pentru eliminarea accidentelor pe gheata, carora le cad victime in special batranii. 

Cristian Poteras a verificat deja, saptamana trecuta, stadiul pregatirilor de iarna ale firmei autorizate sa deszapezeasca strazile din Sectorul 6. Edilul a inspectat parcul auto si utilajele SC URBAN SA si a cerut detalii despre necesarul de materiale antiderapante si de personal disponibil pentru interventiile din sezonul rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.