Secretele Orientului Mijlociu, la Editura Niculescu si CorectBooks

 

Editura Niculescu si CorectBooks dezvaluie totul despre Egipt, Islam, arabi, musulmani si multe altele, intr-o colectie inedita de titluri digitale despre Orientul Mijlociu. Unul dintre volume, best-sellerul NY Times “Vanatorii de zmeie”, a fost ecranizat in anul 2007 de regizorul Marc Foster, pelicula fiind nominalizata la Oscar si la Globurile de Aur. Filmul a avut premiera in Romania in martie 2008.

 

Exclusiv in format digital, Editura Niculescu propune volumul “Egipt: Istorie, Societate, Cultura” de Joseph Confraveux si Alexandra Romano. Aflata intre reinnoire culturala si paralizie politica, dinamism economic si saracie extrema, deschidere fata de lume si crispare morala, mandrie nationala si fatalism ironic al locuitorilor sai, te intrebi incotro se indreapta aceasta tara, mai ales acum, o data cu schimbarea regimului politic si a conducerii statului? Volumul poate fi achizitionat la pretul de 24.80 lei/exemplar in format digital pe CorectBooks.

La intrebarea Ce stim despre arabi? raspunde Margaret K. Nydell. Lumea araba reprezinta pentru multi un univers fascinant si misterios. Volumul ne propune o abordare realista a lumii arabe, asa cum este ea astazi, trecand in revista mentalitatile, realitatile sociale si modul de viata al arabilor din comunitatile urbane la inceput de secol XXI, si prezentand informatii demografice si statistice la zi. Volumul poate fi achizitionat la pretul de 20.09 lei/exemplar in format digital pe CorectBooks.

“Islamul si musulmanii”, de Mark Sedwick este o lectura extrem de accesibila, avand caracter informativ si fiind extrem de captivanta. „Fie ca sunteti interesati sa aflati cat sunt de credinciosi musulmanii, ce conceptii au despre familie si despre diferentele dintre sexe, de ce exista un \’conflict\’ intre Islam si Occident, daca doriti sa aflati despre toate acestea si despre multe altele va recomand aceasta carte cu adevarat unica!\” Bradley S. Clough, Catedra de religie comparata Abdulhadi H. Taher, Universitatea Americana din Cairo. Volumul poate fi achizitionat la pretul de 16.96 lei/exemplar.

 

Best-sellerul “Vanatorii de zmeie”, ecranizat in 2007

Colectia Orientul Mijlociu este completata de seria misterelor rezolvate de profesorul Omar Yussef, celebrul personaj al lui Matt Beynon Rees, intruchipat in romanele “Crimele din Betleem”, “Un mormant in Gaza si Secretul samariteanului” , precum si de best-sellerurile NY Times “Vanatorii de zmeie” si “Splendida cetate a celor o mie de sori” de Khaled Hosseini. Volumul “Vanatorii de zmeie”/“The Kite Runner” a fost ecranizat in 2007 de regizorul Marc Foster si a avut premiera in Romania un an mai tarziu. Regizorul da viata romanului impreuna cu o mare diversitate de actori, de la amatori din Afganistan la celebritati internationale. Filmarile au fost realizate in vestul Chinei, in zona desertica de la granita cu Afganistanul. Rezultatul este o calatorie intr-o lume noua prin universul uman, o poveste care vorbeste despre toti cei care au primit a doua sansa de a schimba un trecut dureros si de a gasi iertarea. Filmul a fost nominalizat la Oscar si la Globul de aur.

Infiintata in 1993, editura Niculescu isi axeaza profilul editorial pe dictionare, limbi straine, carte scolara, harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii. Mai multe informatii pot fi gasite pe www.niculescu.ro.

Corectbooks.com este unul dintre cele mai puternice demersuri de promovare a literaturii romanesti, care a reusit – prin intermediul tehnologiei – sa prezinte, pana in prezent, aproape 500 de autori si 1.400 de titluri in format digital.

Cartile electronice cumparate de la CorectBooks pot fi stocate de catre cumparator, citite si recitite oricand. Pentru instructiunile de folosire, accesati  https://books.corect.com/ro/informatii/instructiuni-pentru-citirea-cartilor-electronice.

CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexa platforma online de pe piata autohtona, care integreaza si portalul de stiri CorectNews.com si platforma de schimburi, vanzari si cumparari CorectBazaar.com. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.