Sector 6: Licitatie pentru amenajarea si spatiilor verzi si a locurilor de joaca

 

Primaria Sectorului 6 al Bucurestiului anunta lansarea, luni, 20 decembrie, prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice, a procedurii de incheiere a acordului-cadru pentru lucrari de arhitectura peisagistica si servicii de intretinere a spatiilor verzi si a locurilor de joaca. Durata acestuia va fi de patru ani, iar procedura selectata este licitatie restransa accelerata – cerere de oferte, informeaza autoritatea locala.

Valoarea estimata a acordului-cadru se ridica la 120.967.742 lei, aici fiind incluse: valoarea lucrarilor de amenajare a spatiilor verzi, parcurilor, locurilor de joaca pentru copii, valoarea serviciilor de intretinere a spatiilor verzi, parcurilor, locurilor de joaca, amenajari urbanistice etc. Sunt vizate suprafete de maximum 2.500.000 mp si minimum 500.000 mp.

Important de mentionat este faptul ca se va lucra prin contracte subsecvente anuale, cu valori maximale stabilite de la inceput, iar operatorii vor mentine preturile din momentul incheierii acordului pe toata durata derularii acordului-cadru.

Valorile maxime ale contractelor subsecvente anuale arata astfel:

  • Anul I: 35.000.000 lei
  • Anul al II-lea: 35.000.000 lei
  • Anul al III-lea: 25.000.000 lei
  • Anul al IV-lea: 35.000.000 lei

Sumele reprezinta estimari generale si vor fi alocate numai daca in buget va exista posibilitatea de finantare a acestor proiecte.

Potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii: “acord-cadru – intelegerea scrisa intervenita intre una sau mai multe autoritati contractante si unul sau mai multi operatori economici, al carei scop este stabilirea elementelor/conditiilor esentiale care vor guverna contractele de achizitie publica ce urmeaza a fi atribuite intr-o perioada data, in mod special in ceea ce priveste pretul si, dupa caz, cantitatile avute in vedere”.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.