Sector 6: Locuri de inchiriat in parcarea fostei Autogari Militari

 

Primaria Sectorului 6 ii anunta pe posesorii de masini ca mai sunt locuri de parcare disponibile, in regim de inchiriere cu ora sau abonament, pe platforma fostei Autogari Militari, la intrarea in Bucuresti.

Riveranii interesati pentru obtinerea unui loc de parcare in regim de abonament pot depune cererile la Biroul Parcaje, Aleea Bistra nr. 1 (zona Favorit). Dintre cele 700 de locuri amenajate pe o suprafata desfasurata de 17.000 metri patrati, aproximativ 350 de locuri sunt destinate inchirierilor in regim de abonament, contra unei sume de 100 lei/luna.

Restul locurilor de parcare pot fi inchiriate cu ora, in special de catre soferii care vin – din localitatile invecinate – cu masinile la serviciu in Bucuresti, si care pot, astfel, evita aglomeratia din trafic. In imediata vecinatate a Parcarii Militari se afla atat statii de troleibuz si autobuz, dar si de metrou.

Tarifele pentru inchirierea cu ora au fost stabilite prin Hotararea Consiliului Local Sector 6 nr. 141/29.07.2010, dupa cum urmeaza: 1,5 lei/h; 5 lei/12h si 10 lei/24h.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.