Sectorul 4: Inca 43 de proprietari de scutere

 

In plin sezon estival, 43 de bucuresteni din Sectorul 4 si-au cumparat scutere, preferand sa-si achizitioneze vehicule a caror viteza maxima nu depaseste 45 km/ora si au o capacitate cilindrica de pana in 50 centimetri cubi.

Inregistrarea acestei categorii de vehicule se face de catre proprietari la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor, sediul pentru locuitorii din Sectorul 4 fiind in strada Straduintei nr. 1.

Actele necesare pentru inscriere sunt: cererea solicitantului; actul de identitate, in cazul persoanelor fizice, sau certificatul de inmatriculare, in original si copie, pentru persoanele juridice; cartea de identitate a mopedului, in original si copie; dovada efectuarii inspectiei tehnice, potrivit legii; dovada platii taxei de inregistrare – 40 lei; dovada platii contravalorii certificatului de inregistrare – 24 lei; dovada platii contravalorii placutei cu numarul de inregistrare, in valoare de 30 de lei. Taxele aferente inscrierii se achita la Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 4 (sediile situate pe strazile Oltenitei nr. 37-39 si Serban Voda nr. 43). (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.