Seful Politiei Falticeni, prins baut la volan

Seful Politiei municipiului Falticeni, comisar-sef Constantin Gagiu, este cercetat penal de Parchetul Curtii de Apel Suceava dupa ce a fost prins baut la volanul autoturismului sau. Ce credeti ca a facut ca sa scape? Ce face orice bugetar cu putere: si-a luat concediu medical.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Curtii de Apel Suceava, in noaptea de 28 spre 29 octombrie, comisarul-sef Constantin Gagiu a fost depistat in trafic, in municipiul Falticeni, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

Conform buletinului de analiza toxicologie-alcoolemie emis de Serviciul de Medicina Legala Suceava, acesta avea o alcoolemie de 2,10 la mie la prima recoltare si de 1,95 la mie la a doua recoltare. Seful Politiei Falticeni este cercetat pentru \”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are in sange o imbibatie alcoolica ce depaseste limita legala\”, se mentioneaza in comunicat.

Seful Politiei Judetene Suceava, comisar-sef Nicusor Todirut, a declarat ca a dispus cercetarea prealabila a sefului Politiei Falticeni, dar acesta este in prezent in concediu medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.