Equilibrium 2, prima clădire din țară certificată WiredScore Platinum

Equilibrium 2 este prima clădire certificată WiredScore Platinum din România, dar și primul proiect Skanska din Europa Centrală și de Est cu această certificare WiredScore.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Certificarea WiredScore recunoaște și promovează, la nivel global, cele mai bune clădiri conectate digital și ajută la creșterea valorii clădirii atât pentru potențialii chiriași, cât și pentru viitorii proprietari. Marca WiredScore reprezintă un simbol de încredere oferit clădirilor cu cea mai bună infrastructură de conectivitate posibilă.

Certificarea WiredScore Platinum confirmă faptul că Equilibrium 2 este un spațiu complet echipat din punct de vedere al conectivității la internet, al infrastructurii mobile, al conectivității rețelelor de comunicații.

Bogdan Voicu

Într-o perioadă în care tehnologia este mai importantă ca niciodată, conectivitatea devine o condiție implicită pentru închirierea unei clădiri de birouri. Știm cât de important este pentru chiriașii noștri să poată beneficia de conectivitate și infrastructură excelente atunci când se mută în clădirea noastră, chiar din prima zi. Viteza cu care se schimbă și avansează tehnologa depășește întotdeauna viteza de schimbare a infrastructurii digitale dintr-o clădire, lucru confirmat de faptul că peste 70% din întreruperile de internet sunt cauzate de probleme legate de infrastructura fizică existenta in  interiorul clădirilor. Am colaborat cu echipa WiredScore pentru măsurarea, îmbunătățirea și certificarea conectivității noastre digitale în Equilibrium 2 și suntem foarte mândri de încă o premieră pe care o aducem în România în proiectele noastre: prima certificare WiredScore și cel mai înalt nivel de certificare – Platinum”, menționează Bogdan Cristian Voicu, project manager Commercial Development Division, Skanska CEE.

 „Certificarea Equilibrium 2 poziționează Skanska în România ca deschizator de drumuri pe o piață care evoluează rapid. De asemenea, această certificare atestă faptul că Equlibrium 2 nu este doar lider în România, ci și în cadrul Skanska din întreaga Europa Centrală și de Est. Această abordare înseamnă că fiecare proiect nou pe care Skanska îl aduce pe piață este pregatit pentru a satisface cele mai avansate nevoi”, Laura Klair, șefa departamentului CEE și Nordics la WiredScore. 

Certificările WiredScore Platinum, alături de LEED Platinum, Access4You Silver și precertificarea Net Zero Carbon Building pentru clădirea Equlibrium 2 reprezintă confirmări ale atenției deosebite acordate în timpul construcției pentru confortul, siguranța, sănătatea și conectivitatea chiriașilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.