Strazi din cartierul bucurestean Baicului, modernizate cu fonduri europene

 

Peste 20 de strazi dintr-un mare cartier bucurestean, Baicului, vor fi modernizate cu fonduri europene atrase de Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2, in cadrul Programului Operational Regional. Intreaga suma se cifreaza la 27.474.555 de lei, iar proiectul mai cuprinde montarea de camere video pentru supraveghere stradala, amenajarea arhitecturala si peisagistica a 25 de spatii verzi si montarea de mobilier urban, precum si amenajarea unui nou parc de 1,9 hectare intr-un alt cartier important, Ion Creanga.

 

Anuntul pentru derularea acestor proiecte se va face in urma unor licitatii care vor avea loc intre 9 – 12 martie si la care sunt asteptate sa participe cat mai multe firme.

In cartierul Baicului vor fi reabilitate 24 de artere de circulatie, vor fi instalate camere video stradale ce vor fi monitorizate non stop de cadrele Politiei Locale, vor fi amenajate 25 de spatii verzi si va fi montat mobilier urban.

In cartierul Ion Creanga se are in vedere amplasarea unui sistem de supraveghere video si management informational pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in zona, precum si amenajarea unui parc modern in suprafata de 1,9 hectare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.