Târgul de Carieră Feroviară în Romania – ediția a 3-a, online

În perioada 8-9 decembrie, va avea loc cea de-a 3-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, care în acest an este organizat în format online, din cauza măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, își propune să le ofere tuturor persoanelor interesate să-și înceapă sau consolida o carieră în acest domeniu șansa de a intra în contact direct cu angajatorii.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența până în acest moment 8 companii.

Participanții vor găsi oferte atractive şi posibilitatea de a interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă. Organizarea târgului vine ca un demers de rezolvare a problemelor cu forța de muncă din domeniul feroviar și al transportului pe șină în general.

„Evenimentul le oferă candidaților posibilitatea unei cariere feroviare, propunând atât locuri de muncă, cât și stagii de practică și oferte de cursuri de calificare. Domeniul feroviar oferă o stabilitate a locurilor de muncă prin însuși specificul său: nu sunt proiecte cu durată limitată de execuție (cum este cazul constructorilor sau al proiectanților) și reprezintă un domeniu de viitor, în condițiile eforturilor depuse la nivel european pentru trecerea la moduri de transport ecologic”, potrivit comunicatului CFIR transmis redacției.

Mai multe detalii pe www.cfir.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.