Taximetristii protesteaza joi in centrul Capitalei

 

Circulatia rutiera va fi restrictionata joi, intre orele 11.00 – 15.00, pe Bd. Aviatorilor si pe breteaua de legatura dintre Str. Paris si Sos. Kiseleff, in timpul actiunii de protest a Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti.

Restrictii de trafic:

* intre orele 11.30 – 14.30, pe breteaua de legatura dintre Str. Paris si Sos. Kiseleff.

* intre 10.45 – 14.45, pe benzile I, II si III pe Bd. Aviatorilor, intre Str. Arh. Ion Mincu si P-ta Victoriei, sensul spre P-ta Victoriei.

De asemenea, pe intervalul orar mentionat, circulatia rutiera pe Bd. Aviatorilor, sensul spre P-ta Victoriei, va fi deviata din P-ta Charles de Gaulle.

Nu se va bloca accesul si nu se va perturba buna desfasurare a activitatilor institutiilor de la locul de desfasurare a mitingului, informeaza Primaria Bucuresti.

Primarul general Sorin Oprescu face apel la bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite zonele mai sus mentionate pentru a evita blocajele in trafic.

 

Linii RATB modificate pe durata mitingului

  • Linia 122 va functiona pe traseul de baza numai intre Cartierul Latin si Piata Romana.

  • Linia 300 va functiona pe traseul de baza intre Clabucet si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Buzesti, apoi pe un traseu modificat prin Str. Buzesti, Str. Occidentului, Bd. Gh. Manu, Bd. Lascar Catargiu, Piata Romana, de unde reintra pe traseul actual.

  • Linia 381 va functiona pe traseul de baza numai intre Piata Resita si Piata Romana.

  • Linia 783 va functiona pe traseul de baza pana la Piata Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat prin Bd. C-tin Prezan, Cal. Dorobantilor, Bd. Dacia, Piata Romana, de unde reintra pe traseul actual. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.