Thermo King lansează BlueTrack

Noul program Blue Track by Thermo King a fost lansat, pe 9 decembrie, fiind un model unic de livrare a serviciilor orientat către client, care redefinește asistența pentru clienți peste rețeaua de dealeri Thermo King din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Adaptat pentru a maximiza durata de funcționare a clienților și pentru a spori utilizarea vehiculului, programul Blue Track by Thermo King valorifică expertiza tehnică, capacitățile de servicii, conectivitatea și analiza datelor Thermo King, cu rețea și acoperire de dealeri de top.

Programul Blue Track al Thermo King implementează noi oferte de servicii standardizate și îmbunătățite, care includ comunicații proactive și transparente pentru clienți cu monitorizare centralizată a flotei 24/7, servicii de triaj și expres de la distanță, întreținere și reparații proactive și comunicații îmbunătățite cu clienții. Serviciile din cadrul programului Blue Track by Thermo King sunt adaptate pentru a reduce timpul de nefuncționare planificat și neplanificat al flotei cu 15-20 la sută și pentru a îmbunătăți utilizarea flotei cu 5 la sută. Acest lucru se traduce direct într-un cost total de proprietate mai mic și o rentabilitate mai bună a investiției pentru clienți.

„Transportul este o componentă cheie a economiei și a modului nostru de viață. Aproximativ unul din șase camioane și remorci este frigorific și transportă alimente, produse farmaceutice și mărfuri foarte valoroase, care au nevoie atât de temperatură stabilă, cât și de umiditate stabilă. Maximizarea timpului lor de funcționare a fost întotdeauna prioritatea noastră numărul unu. Ca o afacere globală, Thermo King a considerat de multă vreme responsabilitatea noastră de a conduce industria nu numai în proiectarea și fabricarea de produse durabile pentru clienții noștri, ci și în furnizarea de servicii și asistență extraordinare care pot contribui la creșterea operațiunilor clienților noștri. Cu Programul Blue Track by Thermo King, ridicăm acest nivel și mai sus”, a declarat Francesco Incalza, președintele Thermo King Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 

Cu tendințele globale, cum ar fi reglementările de mediu din ce în ce mai stricte, electrificarea transportului și conectivitatea digitală, importanța timpului de funcționare continuă să crească – alături de așteptările clienților pentru niveluri de servicii mai consistente. Programul Blue Track by Thermo King abordează această prioritate numărul unu al managerilor de flote și unul dintre cei mai direcți factori care afectează capacitatea lor de a crește veniturile și de a profita din eficiența flotei.

„La Thermo King, dorim ca clienții noștri să se concentreze asupra unui singur lucru – afacerea lor și misiunea lor de a transporta mărfurile în siguranță – fără nicio întrerupere. Programul Blue Track by Thermo King este esența acestei abordări. Schimbăm regulile jocului pe măsură ce trecem de la o asistență pentru clienți reactivă la una complet proactivă, care are un singur obiectiv – îmbunătățirea utilizării flotei clienților noștri”, a declarat Claudio Zanframundo, lider al serviciilor de excelență și clienți la Thermo King Europe Orientul Mijlociu și Africa. 

Cu Programul Blue Track, Thermo King pune conectivitatea în funcțiune împreună cu un suport 24/7 al unei echipe complete care analizează holistic ceea ce se întâmplă cu unitatea frigorifică – anticipând și soluționând problemele potențiale înainte ca acestea să apară. Programul Blue Track by Thermo King mărește și mai mult capacitățile oferite de dealeri, rezultând o rețea de dealeri mai dinamică capabil să ofere angajamente de servicii mai inteligente, mai rapide și mai cuprinzătoare.

Principalele avantaje pentru clienți ale programului Blue Track by Thermo King sunt:

  • Ceas în timp real, monitorizare centrală și vizibilitate a flotei 24/7 prin TracKing ™ . Datele cu funcție telematică de la flotele clienților sunt monitorizate dintr-o locație centrală. Acest lucru ajută la scăderea timpilor de nefuncționare imprevizibili, oferind în mod proactiv triaj de bază de la distanță și recomandări pentru o întreținere cât mai eficientă atunci când sunt detectate codurile de alarmă. Cu Thermo King Connected Solutions, clienții pot monitoriza, de asemenea, o gamă largă de factori legați de performanța flotei lor – în timp real și cu date consolidate pe o platformă centrală.
  • Întreținere preventivă mobilă și de la distribuitor. Pista albastră de Thermo King Programul asigură că clienții au acces la resursele adecvate de întreținere și reparații atunci când și unde este necesar. Datorită datelor telematice colectate, eficiența reparațiilor poate fi crescută cu 5-15%.
  • Experiență de service constantă, reparații mai rapide, timp de ședere redus și monitorizat. Dacă este necesară o întreținere neplanificată sau un serviciu de urgență 24/7, clienții pot beneficia de asistența întregii rețele. Echipa de asistență pentru clienți îi direcționează către locația optimă de service Blue Track by Thermo King pentru a se asigura că timpul de lucru al atelierului este programat și efectuat cu perioade de nefuncționare minime.
  • Comunicări îmbunătățite ale clienților. Clienții primesc actualizări de text și e-mail clare și în timp util atunci când orice activitate este necesară sau este în curs. Aceste actualizări includ mementouri, notificări de progres și repere atinse (de exemplu, „reparația a început”) și anunțuri de lucrări finalizate pentru a le menține la curent la fiecare pas.

Clienții vor putea beneficia de avantajele programului Blue Track by Thermo King, alegând unul dintre diferitele niveluri de contracte de servicii adaptate nevoilor lor.

Certificarea Blue Track by Thermo King Select va fi acordată dealerilor din rețeaua Thermo King de peste 500 de puncte de service autorizate din 75 de țări, care vor oferi în mod activ o gamă largă de capabilități avansate, precum disponibilitate 24/7, acoperire pentru autoutilitare pentru servicii mobile, tehnicieni certificați, timp de livrare rapid și disponibilitate originală a pieselor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.europe.thermoking.com .

Despre Thermo King

Thermo King – de Trane Technologies (NYSE: TT), un inovator global pentru climă – este un lider mondial în soluții durabile de control al temperaturii de transport . Thermo King furnizează soluții de control al temperaturii de transport pentru o varietate de aplicații, inclusiv remorci, caroserii de camioane, autobuze, aer, containere la bord și vagoane de cale ferată din 1938. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.