Top 5 cele mai ieftine destinații europene pentru români

 

Românii pot călători în 12 destinații europene plătind pe biletul de avion sub 50 euro, încdpând din februarie, după ce luna ianuarie a adus reduceri de până la 60%.  

Londra

Lista include marile capitale precum Londra, Madrid, Roma, Viena Berlin, Bruxelles și Atena, dar și orașe turistice precum Milano, Napoli, Bari și Koln, potrivit consultanților Vola.ro.

Iată și care sunt cele mai ieftine 5 destinații europene pentru turiștii români in urmatoarea perioadă:

  • Napoli – cea mai ieftină destinație pentru biletele de avion cu plecare din București

Prețul biletului de avion pentru un zbor București – Napoli începe de la 18 euro in luna martie. Pentru o călătorie în weekend, prețul ajunge la 37 euro pentru zborul dus-întos. Românii aleg Napoli ca punct de plecare pentru a explora insula Capri și întreaga coastă Amalfitană.

  • Londra – rămâne în continuare cea mai solicitată destinație de către români

Cu una dintre cele mai numeroase comunități de diaspora, Marea Britanie a fost mereu în fruntea destinațiilor spre care călătoresc românii. Oficial, în Marea Britanie muncesc și studiază peste 500.000 de români, dintre care aproape 150.000 sunt localizați în Londra.

De aici și oferta generoasă de zboruri și companii aeriene care asigură conexiuni din București și ale orașe ale tării, cu Marea Britanie. Acesta este și motivul pentru care Londra rămâne în continuare în topul destinațiilor accesibile pentru români, un bilet de avion pentru perioada următoare începând de la 20 euro / dus-întors sau 40 euro dacă ne raportăm exclusiv la o perioadă de weekend. 

Roma
  • Roma – o destinație evergreen pentru românii amatori de city-break-uri

Italia, o altă țară cu o comunitate puternică a diasporei românești, rămâne în topul destinațiilor căutate de români pentru diversitatea activităților și pentru că este considerată o destinație de care nu te poți plictisi. Biletele de avion spre Roma se mențin sub 30 euro indiferent daca optăm pentru călătorii în weekend sau în timpul săptămânii 

  • Madrid & Barcelona – de la 34 de euro

Spania este căutată de românii care vor temperaturi mai blânde, zboruri scurte și prețuri accesibile. Barcelona rămâne o destinație căutată de turiști pentru combinația de activități, gastronomie, shopping, artă si plajă. 

  • Paris – cea mai scumpă dintre capitalele europene căutate de români

Biletele spre Paris încep de la 44 euro / zborul dus-întors cu o companie low cost și de la 109 euro cu o companie de linie. Indiferent de opțiunea de zbor, Parisul este o destinație extrem de căutată în timpul primăverii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.