Trafic deviat la intersectia Berzei, Dinicu Golescu si General Berthelot

 

Timp de trei luni, pana la 11 noiembrie, circulatia va fi inchisa la intersectia strazilor Berzei, Dinicu Golescu si General Berthelot, pentru continuarea lucrarilor pe traseul Diametralei Buzesti-Berzei-Uranus. Traficul rutier va fi deviat pe strazile Virgiliu, Stirbei Voda, Popa Tatu si Mircea Vulcanescu.

 

Reprezentantii Primariei Bucurestilor si ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului au hotarat, dupa dezbaterea publica din 15 iulie, mai multe solutii pentru protejarea monumentelor istorice si valorilor de patrimoniu din zona Diametralei Buzesti-Berzei-Uranus. Hala Matache va fi pusa in siguranta pana la inceperea lucrarilor de restaurare a monumentului istoric. De asemenea, municipalitatea va organiza pana la 30 octombrie, cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania si MDRT, un concurs de solutii pentru reamenajarea zonei Piata Matache si a spatiilor publice adiacente, inclusiv integrarea Halei.

MDRT s-a angajat sa lanseze in parteneriat cu Primaria un studiu pilot de regenerare urbana integrata pe intreaga zona dintre strazile Occidentului si Stirbei Voda. In baza acestuia se vor fundamenta masurile necesare legiferarii proiectelor de regenerare urbana integrata.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.