Tramvaiul 5 revine pe Tunari

 

Incepand de joi, circulatia liniei de tramvai 5 va fi reluata pe traseul de baza, respectiv pe str. Tunari – P-ta Gemeni – str. Vasile Lascar. Totodata, se instituie interdictia de acces cu exceptia transportului public local pe Bd. Dacia, tronsonul cuprins intre Calea Mosilor si Calea Dorobantilor, pe sensul dinspre Calea Mosilor si Calea Dorobantilor.

 

Reluarea trasului de baza a tramvaielor liniei 5 se face in urma finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier de pe Str. Tunari, precum si a reorganizarii circulatiei rutiere pe Bd. Dacia. Tramvaiele vor circula intre terminalul Pasaj Baneasa si Piata Sf. Gheorghe pe urmatorul traseu: Str. Barbu Vacarescu, Str. Tunari, Str. Alecu Russo, Bd. Dacia, Piata Gemeni, Str. Vasile Lascar, Str. Armand Calinescu si Calea Mosilor. RATB anunta ca abonamentele eliberate pe linia 5 vor putea fi utilizate pana la expirare si pe liniile 34 si 46 intre Str. Barbu Vacarescu si Bucur Obor, pe linia 21 intre Str. Turmelor si Piata Sf. Gheorghe cat si pe liniile 16 si 36 pe Str. Lizeanu si Str. Reinvierii.

De la aceeasi data, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie, statia Piata Gemeni (linii 79, 86, 133, 135), situata pe Bd. Dacia, pe sensul spre Piata Romana, se reamplaseaza inainte de intersectia cu Str. Viitorului. (M.S.)

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.