TRANSLOG 2016 – Unde se conectează ideile viitorului

ziguacargo-newsletter-lead-creativeCel mai important și prestigios summit de afaceri, destinat furnizorilor de top din domeniul logisticii și factorilor de decizie, TRANSLOG CONNECT 2016, are loc în Budapesta, în inima Europei, pentru a asigura un acces facil de oriunde din regiunea ECE. Evenimentul de două zile prezintă o privire de ansamblu asupra pieței din Europa Centrală și de Est și asupra principalelor tendințe și elemente de impact asupra Logisticii, Transporturilor și Supply Chain Managementului.

Evenimentul urmează a fi organizat pentru cea de-a șasea oară și oferă excelente oportunități de networking, precum și un suport exclusiv pentru profesioniștii din domeniu, pentru a stabili noi parteneriate de afaceri pe piețele ECE și CSI.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Care sunt principalele priorități pentru viitor ale industriei logistice, în afară de o creștere substanțială?

Statele din Europa Centrala și de Est cunosc, în prezent, tendința producătorilor și a furnizorilor de servicii de a trece de la modelele de business tradiționale, la unele mai colaborative. Tendințele pieței, potențialul de reducere a costurilor, optimizarea rețelei de distribuție, managementul talentelor, achizițiile de-a lungul supply-chain-ului și soluțiile eficiente de împachetare – acestea sunt numai câteva exemple din larga gamă de subiecte care vor fi abordate în timpul celor două zile, de către vorbitori de renume.

Cooperare programată – conexiuni mai ușoare

Datorită organizatorului, TEG Events Group, instrumentul foarte ușor de utilizat de programare a întâlnirilor de afaceri – Meeting Scheduler, instalat special pentru această ocazie, îi oferă fiecărui participant în parte o platformă online, pentru a-și customiza agenda cu o serie de întâlniri unu-la-unu, prezentări și excursii special organizate. Platforma oferă un mediu de vânzare-cumpărare concentrat și centralizat într-un termen atât de scurt de timp, cu întâlniri tangibile de afaceri, cu rezultate obținute de obicei, prin alte metode, în 6-12 luni.

Onorarea bunelor practici – Premiul de Excelență în Logistică și Supply Chain

Premiul a fost acordat pentru prima oară în 2011, pentru a onora, a recunoaște și a promova realizările remarcabile din domeniul logisticii și managementului supply-chain-ului, în regiunea ECE, aflată într-o creștere accelerată. Producătorii retailerii și furnizorii de soluții din toate sectoarele acestei industrii sunt bineveniți să își înscrie cele mai inovative proiecte și metode implementate în regiune. Înscrierile se încheie pe data de 3 octombrie 2016.

MAI MULTE INFORMAȚII…

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.