Trenuri suplimentare si reduceri la bilete spre litoral

 

CFR Calatori introduce suplimentar in circulatie 7 trenuri si prelungeste pana la Mangalia traseul altor 10 care mergeau pana la Constanta, in perioada 28 aprilie – 2 mai. Cei care isi cumpara anticipat bilete beneficiaza de reduceri intre 5 si 13% pentru orice destinatii si ranguri de tren, iar grupuri mici, de reduceri intre 10 si 25%. Oferta \”Minigrup 2 – 5\” este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin vineri si duminica. De asemenea, prin \”Cartea VSD”, valabila in weekend, calatorii pot beneficia de reduceri intre 25 si 60%, iar prin \”Calatoria dus-intors\” se face o reducere de 10%.

 

Iata programul complet al suplimentarii trenurilor:

  • in zilele de 30 aprilie si 1 mai vor circula doua trenuri Rapid pe relatia Bucuresti Nord – Constanta – Mangalia si retur;
  • in 29-30 aprilie si 1-2 mai va fi introdus suplimentar un tren Rapid care va face legatura intre Constanta si Bucuresti Nord
  • tot pe relatia Bucuresti – Constanta – Mangalia va fi introdus suplimentar in circulatie, in 29 si 30 aprilie, un tren Accelerat, iar in zilele de 29 aprilie si 1 mai va circula un alt tren Accelerat, pe ruta Mangalia – Constanta – Bucuresti Nord.
  • in perioada 29 aprilie – 2 mai, pe ruta Bucuresti – Mangalia si retur vor circula suplimentar 8 trenuri
  • alte doua trenuri vor merge pe traseul Arad – Mangalia si retur, incepand din 28/29 aprilie si pana in 2/3 mai.

De asemenea, trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relatii, cu plecare din si spre Bucuresti Nord, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati si Constanta.

In 30 aprilie va fi anulat trenul Accelerat 1828/-1 Cluj Napoca – Deva, iar in data de 1 mai, trenul Accelerat 1829/-2 Deva – Cluj Napoca. De asemenea, vor fi anulate si unele trenuri Personal, care vor fi anuntate in statiile de plecare.

Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise duminica, 1 mai. Incepand din 2 mai, agentia de voiaj CFR din Mamaia va fi redeschisa, cu program de lucru de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 15.30. De la 1 aprilie a fost redeschisa agentia de voiaj CFR din Eforie Nord.

Legitimatiile de calatorile pot fi cumparate de la toate statiile si agentiile de voiaj CFR, on-line sau de la distribuitorii autorizati (agentii de turism), de la automatele de vanzare din statiile CFR si de la terminalele de plati electronice Zebrapay. Calatorii pot cere informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.