Trofeele „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2019”

Câștigătorii concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2019” au fost premiați în cadrul unei gale care a reunit nume importante din piața de transport persoane și s-a desfășurat în seara zilei de 28 martie, la Poiana Brașov.

La categoria „Transport național”, marele premiu a fost câștigat de compania Continental Fast Line, urmată de Balint Trans și Livio Dario.

Pentru segmentul „Transport urban”, compania anului a fost desemnată CTP Iași, pe locurile doi și trei situându-se RATC Constanța și ETA Râmnicu Vâlcea.

Premiul pentru Protecția Mediului a fost acordat companiei Comanto 94, în timp ce Premiul pentru Stabilitate Financiară a mers către Balint Trans.

Preferata publicului a fost CTP Iași, care a primit cele mai multe voturi pe site-ul www.ziuacargo.ro și a obținut Premiul pentru Popularitate.

Gala „Romanian Passenger Transport Company of the Year 2019” a reprezentat momentul culminat al conferinței anuale dedicate transportului de persoane, organizate de Ziua Cargo. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 28 – 29 martie 2019, la Poiana Brașov (Hotel Sport), sub titulatura „Ghid inteligent pentru afaceri de succes”. Mai multe despre temele dezbătute cu ocazia conferinței veți putea citi în numărul din aprilie al revistei Ziua Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.