TUI Cargo este gata să transporte vaccinul anti-Covid

Pandemia de coronavirus și, în consecință, scăderea bruscă și semnificativă a capacității de încărcare a aeronavelor de pasageri, a dus la o cerere crescută de zboruri destinate exclusiv încărcăturii. De la începutul crizei COVID-19, TUI și-a extins operațiunile existente de pasageri și cargo cu operațiuni de marfă numai pe avioane de pasageri.

Într-un nou videoclip lansat, Dieter Bruneel, Director Operațiuni Regiunea Vest, explică modul în care TUI poate sprijini.

Iată și celelalte precizări, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Nivelul următor

În lumea transportului de mărfuri, TUI, în calitate de companie aeriană, are o experiență de lungă durată, mondială și personalizată. O experiență pe care o duce în continuare la nivelul următor pentru marfă. În aprilie 2020, TUI a atins un nou punct de reper, deoarece compania aeriană care operează o serie de misiuni de încărcare în cabină de la Shenzhen (China) la Hanovra transportând echipamente de protecție personală (PPE). La bordul flotei widebody, TUI a distribuit echipamente medicale și alte mărfuri în întreaga lume.

Inovaţie

„La TUI, suntem unici în sensul că avem experiența de a opera în mai multe locații exotice, ca rezultat al programului nostru normal de călători și nu ne limităm la o rețea standard. Nu numai că TUI oferă zboruri charter personalizate, dar în parteneriat cu ECS Group, compania poate fi soluția pentru toate nevoile de transport cu servicii complete. TUI oferă cele mai înalte standarde și niveluri de fiabilitate, datorită flotei moderne”, spune Roel Martens, șeful vânzărilor ad hoc.

Între timp, TUI a operat zboruri numeroase în întreaga lume, cu tot felul de mărfuri: generale, auto, perisabile și chiar consumabile medicale. Compania continuă să inoveze pe piața mărfurilor și și-a adaptat oferta la aproape orice nevoie de transport din întreaga lume. Unele dintre acestea sunt cu adevărat importante, pentru a sprijini economiile locale. Marfa TUI este cunoscută și apreciată pentru flexibilitatea sa. 

Transportul vaccinurilor cruciale

Cu experiențele recente din industria mărfurilor, inclusiv zboruri cu marfă în cabină pentru echipamente medicale, TUI parcurge noi etape, pentru a răspunde în mod adecvat cererii pieței mărfurilor.

Dieter Bruneel

Dieter Bruneel, Director Operațiuni Regiunea Vest: „Livrarea și transportul vaccinului covid 19 va fi una dintre cele mai mari întreprinderi logistice din istorie. La TUI așteptăm cu nerăbdare să facilităm această provocare, transportând vaccinuri și produse farmaceutice cruciale în întreaga lume. Produsele farmaceutice și științele vieții necesită condiții stricte de manipulare și transport, sau potențialul medicamentului își pierde potența și poate deveni ineficient. Acest lucru creează provocări operaționale suplimentare. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim la provocarea mondială de a transporta vaccinuri și produse farmaceutice esențiale pentru a sprijini recuperarea: cu cât această criză de sănătate este controlată mai repede, cu atât mai repede toți clienții noștri de la TUI se pot bucura din nou de vacanța lor cu noi, partenerul lor de încredere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.