Turkish Airlines Cargo deschide o nouă conexiune de marfă de la München la Istanbul

Un nou serviciu programat este acum disponibil pentru transportul rapid de mărfuri de la München la Istanbul și către multe destinații asiatice. Turkish Airlines Cargo a lansat primul său serviciu săptămânal de încărcare din Bavaria către Bosfor. Transportatorul turc operează cu o aeronavă Airbus A330F pe noua sa rută de marfă.

Huseyin Ceyhan, vicepreședinte al Turkish Airlines (al doilea din stânga), Ahmet Yildirim, director regional regional de marfă al companiei Turkish Airlines (centru), Jost Lammers, CEO Aeroportul din München (al patrulea din stânga) și piloții s-au alăturat tradiționalului tăiere panglică în fața transportatorului Turkish Airlines.

Noul serviciu a fost deja bine primit de comunitatea de afaceri din Bavaria și de companiile de logistică. Zborurile inaugurale către și de la Istanbul erau deja complet rezervate cu 50 de tone de marfă pe fiecare zbor.

Companiile din bazinul hidrografic al Aeroportului München includ numeroși jucători mondiali de succes și lideri de piață din sectoarele auto, electronice, tehnologii medicale, biotehnologii și aerospațiale, care se bazează pe rute de transport eficiente către destinații din întreaga lume.

„Văd aici un potențial enorm de cerere și mi-aș putea imagina că Turkish Airlines își va extinde în curând serviciul de marfă cu frecvențe suplimentare. Pe fondul crizei în curs a aviației, această deschidere a rutei este un semn important de încredere în München ca transport aerian locație, acum mai mult ca niciodată”, a explicat Jost Lammers, CEO al Aeroportului din München, care a salutat personal echipajul zborului inaugural.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.