Un nou sistem de taxare în Polonia: DKV Mobility oferă preînregistrare

DKV Mobility oferă preînregistrare pentru un nou sistem de taxare în Polonia. Furnizorul european de servicii de mobilitate sprijină clienții în trecerea de la sistemul viaTOLL la sistemul eToll.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Din 30 septembrie 2021, sistemul viaTOLL din Polonia va fi scos din funcţiune și va fi înlocuit cu noul sistem eToll bazat pe sateliți. Pentru a gestiona trecerea la noul sistem de taxare, DKV Mobility le va oferi în curând clienților săi un portal de înregistrare prin care să poată fi gestionată convenabil înrolarea la noul sistem de taxare și schimbul de aparate de taxare. Până la sfârșitul lunii septembrie, toate dispozitivele viaTOLL aflate în circulație rămân valabile.

Între timp, clienții se pot preînregistra pentru eToll aici: e-toll Polonia (dkv-mobility.com). Prin preînregistrare, clienții pot beneficia de o tranziție timpurie și ușoară și pot obține noi actualizări rapid.

„Am făcut toate pregătirile pentru a le permite clienților noștri să treacă în mod convenabil la noul sistem de taxare polonez”, spune Jérôme Lejeune, managing director Toll la DKV Mobility. „Clienții noștri pot folosi în continuare aparatele existente până la sfârșitul lunii septembrie și în curând vor putea trece ușor la eToll prin intermediul portalului nostru de înregistrare”.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.300 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.