Un tir cu butelii, rasturnat pe DN 18B din Maramures. Pericol de explozie

 

Un tir incarcat cu 350 de butelii s-a rasturnat, vineri dimineata, pe DN 18B din Maramures, ce leaga orasele Baia Mare si Targu Lapus, zona fiind izolata, iar circulatia deviata, din cauza pericolului de explozie.

Masina a derapat, intrand in sant, in apropierea comunei Grosi, in locul numit Dealul Grosului. O mare parte din incarcatura s-a imprastiat pe sosea, punand in pericol traficul rutier. La fata locului au sosit doua autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si mai multe echipaje de politie, blocand circulatia pe ambele sensuri de circulatie, intrucat riscul de producere a unor explozii este foarte mare. Pompierii militari aduna cu precautie buteliile de pe sosea, pentru ca este posibil ca o parte dintre acestea sa fi crapat la impactul cu solul.

Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Maramures, Dumitrita Hotea, soferul camionului, un barbat in varsta de 35 de ani, se indrepta spre orasul Targu Lapus si a adormit la volan, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului. In urma impactului, 50 de butelii au cazut din masina, imprastiindu-se pe carosabil. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.