UPS Healthcare revoluționează expedițiile prioritare

UPS Healthcare anunță o nouă generație de produse și extinderea serviciului UPS Premier, care oferă acum un grad de flexibilitate pe trei niveluri, pentru a răspunde nevoilor distincte venite din partea clienților din domeniul medical.

UPS Premier monitorizează permanent coletele, iar datorită vizibilității extinse fiecare expediție poate fi prioritizată. În plus, tehnologia cu senzori permite recuperarea în timp real a expedițiilor UPS Premier dacă apar întârzieri în rețea, abateri de la temperatură sau alte probleme.

UPS® Premier Silver și Gold sunt de acum disponibile în principalele piețe la nivel global. Prin intermediul UPS® Premier Platinum pot fi monitorizate temperatura, cantitatea de lumină și umiditatea pe parcursul întregului traseu al coletelor în rețeaua UPS. UPS Premier Platinum va fi disponibil din această toamnă.

„Extinderea UPS Premier și îmbunătățirile aduse acestui serviciu răspund nevoilor complexe ale clienților noștri din domenii precum cercetare, medical și farmaceutic din întreaga lume. Fie că vorbim despre un transfer eficient de produse medicale între țări, de menținerea unor temperaturi de până la -80 de grade sau de localizarea cu precizie a transporturilor critice, UPS Premier oferă vizibilitate, control, recuperare și fiabilitate fără precedent”, a declarat Kate Gutmann, EVP și președinte international, Healthcare and Supply Chain Solutions. 

Odată cu extinderea geografică, acest serviciu specializat conectează principalele coridoare comerciale la nivel global. Clienții beneficiază, astfel, de operațiuni de brokeraj vamal mai eficiente, de monitorizări de mediu și de o mai mare vizibilitate pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă liderii mondiali în servicii de logistică medicală.

„Vizibilitatea și trasabilitatea sunt esențiale în procesul de prioritizare a produselor medicale vitale pe care clienții noștri le expediază și de care au nevoie clienții lor. Pentru pacienți, diferența dintre viață și moarte este dată adesea de capacitatea de a expedia rapid, de a monitoriza și de a localiza cu precizie medicamentele”, a declarat Wes Wheeler, președintele UPS Healthcare. 

Inovațiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate și din medicina personalizată genetic pentru nevoile fiecărui pacient în parte generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare și temperatură.

Piața globală a medicamentelor biologice terapeutice va crește de la 285,5 miliarde de dolari, în 2020, la 421,8 miliarde de dolari, până în 2025. UPS Healthcare a adăugat noile capabilități UPS Premier pentru a sprijini nevoile complexe ale acestei piețe în plină dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.