UTA Edenred adaugă stațiile Repsol din Spania în rețeaua de acceptare

UTA Edenred adaugă în rețeaua de acceptare toate cele 3.300 de stații de alimentare Repsol, liderul spaniol din industria multi-energetică din Spania, astfel că, acum, clienții săi au acces la un total de 5.000 de stații din întreaga țară.

Cardul UTA oferă acum acces la peste 3.300 de stații de alimentare Repsol din întreaga Spanie (© Repsol) 

Parteneriatul cu Repsol aduce numărul total de stații de alimentare din rețeaua europeană de acceptare a UTA la peste 62.000.

Precizările transmise ZIUA CARGO: 

Colaborarea între UTA Edenred și Repsol a început în 2020, cu 90 de puncte de acceptare. Prin cel mai recent acord, UTA Edenred oferă acum clienților săi acces la peste 5.000 de stații de alimentare multi-brand din Spania și la peste 62.000 de stații de alimentare din toată Europa. 

Cu ajutorul cardului UTA, clienții UTA Edenred pot deconta carburanți tradiționali, combustibili alternativi, cum ar fi GNC, GNL și AdBlue în stațiile Repsol. De asemenea, pot avea acces la servicii adiționale, precum parcarea securizată și servicii de spălătorie auto. 

Lukas Schneider, director pentru Parteneriate la UTA Edenred, declară: „Rețeaua noastră de parteneri în continuă expansiune se află la baza ofertei noastre de servicii. Extinderea acceptării cardului UTA la întreaga rețea Repsol din Spania reprezintă o etapă importantă pentru UTA Edenred și oferă și mai multă valoare clienților noștri spanioli și internaționali.”

Alfonso Díaz, manager general UTA Edenred în Spania și Portugalia, adaugă: „Prin acordul cu Repsol, ne extindem semnificativ oferta de mobilitate în Spania. Clienții noștri vor putea folosi orice benzinărie Repsol din țară, iar Repsol devine unul dintre cei mai mari furnizori ai noștri din Europa.”

Carlos Suárez, director de mobilitate B2B la Repsol, spune: „Acordul nostru cu UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, consolidează angajamentul nostru față de companiile naționale și internaționale care activează în sectorul transporturilor rutiere din Spania. Acești clienți pot avea acces la oferte unice și la produse de marcă, de calitate superioară în peste 3.300 de stații Repsol.”

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 81.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, 

În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată, în 1963, de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 60 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 1.000.000 de clienţi corporativi în 45 de ţări. 

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). 

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. 

De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi.

În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 38 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. 

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good si MSCI Europe.

Repsol este o companie multi-energetică globală care conduce tranziția energetică și care și-a stabilit obiectivul de a avea zero emisii nete până în 2050. Este prezentă pe întreg lanțul valoric al energiei, are 24 000 de angajați, își distribuie produsele în peste 90 de țări și are 24 de milioane de clienți.

Repsol poate satisface orice nevoie de energie a consumatorilor, cu o ofertă centrată pe client. Se află în fruntea dezvoltării de soluții durabile pentru mobilitate, cu carburanți din ce în ce mai eficienți, reîncărcare electrică, biocombustibili, Auto Gas și vehicule pe bază de gaz natural. Este, de asemenea, un jucător important pe piața energiei electrice și a gazelor naturale din Spania.

Pentru a obține emisii nete zero până în 2050, Repsol se angajează să adopte un model care integrează toate tehnologiile de decarbonizare, bazat pe îmbunătățirea eficienței, creșterea capacității sale de generare de energie electrică din surse regenerabile, producția de combustibili regenerabili, dezvoltarea de noi soluții pentru clienți, economia circulară și promovarea proiectelor de ultimă generație pentru a reduce amprenta de carbon a industriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.