UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate lider în Europa, și-a extins rețeaua europeană de puncte de acceptare pentru carburant, în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Clienții UTA Edenred pot accesa acum aproximativ 370 de stații Circle K în Republica Irlanda și 60 de stații în Irlanda de Nord de unde pot achiziționa carburant, lubrifianți și servicii de spălare a vehiculelor.

Lukas Schneider, director Comercial EMEA la UTA Edenred, declară: „Rețeaua de acceptare a UTA Edenred este piatra de temelie a ofertei noastre de mobilitate pentru clienți și lucrăm continuu pentru a o extinde. Adăugarea a aproximativ 430 de stații Circle K în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord este o etapă importantă pentru noi și clienții noștri – mai ales că, odată cu Irlanda de Nord, am adăugat o nouă regiune rețelei noastre europene.”

Încă din 2007, UTA Edenred are stațiile Circle K în rețeaua sa de acceptare din Scandinavia, Țările Baltice și Polonia. Circle K, parte a grupului de companii canadiene Alimentation Couche Tard, este cel mai mare operator de stații de alimentare și comerciant cu amănuntul din Irlanda, cu peste 400 de locații în Republica Irlanda și în Irlanda de Nord. Circle K operează magazine și restaurante la stațiile sale care oferă băuturi, gustări și mâncare la pachet. În plus, compania menține un program de sustenabilitate prin care se angajează să respecte practicile de business responsabile, ecologice și prietenoase cu
mediul.

Union Tank Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil și serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 83.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2024” într-un sondaj realizat de
revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 60 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 1 milion de clienţi corporativi în 45 de ţări. Compania oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 12.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi. În 2023, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 41 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good si MSCI Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.