Vastint a ales CBRE pentru property managementul Timpuri Noi Square

CBRE Romania preia din aceasta luna managementul complexului de cladiri de birouri  de clasa A Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint Romania. Situat in zona de Centru a Bucureștiului, Timpuri Noi Square este extrem de accesibil pentru angajatii din toate cartierele.

Primele doua imobile, care vor fi inaugurate in urmatoarele luni, au o suprafata totala inchiriabila de 31.000 mp, beneficiaza de 630 de locuri de parcare. Printre cele mai importanti chiriasi din Timpuri Noi Square se numara companiile Kruk, Fratelli, Impact Hub sau DCS Plus.

„Ne bucuram sa incredintam contractul de property management al complexului nostru de cladiri de birouri catre CBRE si suntem convinsi ca echipa CBRE va pune in valoare potentialul remarcabil al Timpuri Noi Square”, spune Antoniu Panait, Managing Director Vastint Romania.

„Suntem onorati si incantati sa colaboram cu Vastint Romania pentru administrarea cladirilor de birouri din Timpuri Noi Square si astfel sa ne extindem serviciile de property management in cladirile de birori din Bucuresti si din tara. CBRE are capacitatea si expertiza necesara si abia asteptam sa o putem dovedi partenerilor nostri. Timpuri Noi Square este cel mai mare complex de cladiri de birouri din Romania, are cele mai avansate dotari tehnologice pe care le ofera chiriasilor sai in spatii de birouri cu un design interior remarcabil”, adauga Luiza Moraru, Head of Retail&Asset Services, CBRE Romania .

CBRE isi adauga, astfel, in portofoliul de property management inca o cladire de birouri de clasa A, fiind consultantul de real estate cu cele mai multe mandate de property management si leasing din piata romaneasca care administreaza aproximativ 390,000 mp in Bucuresti si alte 5 orase din tara.

CBRE asigura managementul Green Gate, Sun Offices, Sun Plaza si Veranda Shopping Center din Bucuresti, Vivo Cluj, Vivo Constanta, Vivo Baia Mare, Vivo Pitesti si Felicia Shopping Center din Iasi. CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata “Property Management Company of the Year” la CEEQA 2016 (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare peste 2.6 milioane mp de spatii comerciale in proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.