Veranda Mall continuă expansiunea

Veranda Mall continuă amplul proces de extindere început în aprilie. Astfel, galeriei de branduri din Veranda Mall i se alătură Decathlon, unul dintre cele mai atractive magazine cu articole sportive de pe piață. Odată cu noua deschidere, gama de servicii și produse destinate pasionaților de sport se va diversifica și va fi la îndemâna acestora, odată cu amplasarea magazinului în zona centrală a orașului.

 

Noul Decathlon din Veranda Mall va fi primul magazin de acest tip deschis în exclusivitate în centrul Bucureștiului și va dispune și de un loc de joacă pentru copii de 600mp. Magazinul va fi realizat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retailului sportiv și va oferi echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: ciclism, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, drumeție montană, vânătoare, pescuit, echitație, trotinete, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sportive din Decathlon satisfac atât nevoile sportive pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Veranda Mall continuă extinderea prin introducerea unor noi branduri de renume, diversificând astfel oferta adresată clienților săi.

“Veranda Mall pune la dispoziția clienților săi un mix optim de chiriași, oferind produse și servicii dintre cele mai variate. În plus, locația centrală și accesul facil la acestea reprezintă unul dintre principalele avantaje ale unui mall de proximitate, așa cum este și Veranda. Prin extinderea spațiului comercial, ne dorim să fim un reper pentru consumatorii din București, oferindu-le alternative complexe și complete de activități. În scurt timp, aceștia vor putea beneficia de cele mai bune oferte la echipamente sportive direct de la Decathlon, pentru prima dată deschis în centrul orașului. De asemenea, calendarul extinderii până în primăvara anului 2019 va continua cu World Class în luna Octombrie, un operator internațional de cinema și alte spații de retail”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

“Cu fiecare proiect pe care îl dezvoltăm, încercăm să fim mai aproape de clienții noștri. Noul magazin ne permite în premieră să facem asta și să ne poziționăm în oraș pentru a deservi grupuri mai mari de consumatori. Avem alături de noi un partener puternic care a venit în sprijinul nostru și care ne-a dat oportunitatea să oferim și un alt tip de sesiune de cumpărături. Credem că prin locul de joacă putem să facem aceasta experiența mai plăcută și mai relaxantă pentru copii și familiile acestora” a declarat reprezentantul Decathlon.

În prima parte a anului 2019, Veranda Mall urmează să finalizeze reconfigurarea, respectiv extinderea etajului 2, pentru a găzdui și un cinematograf, inițiativă născută din dorința de a oferi comunității Veranda cele mai potrivite și mai autentice experiente.
Extinderea, atragerea noilor chiriași, precum și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Cupio, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Geta Voinea Factory, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Despre Decathlon

Grupul francez Decathlon, înfiinţat în 1976, este prezent în 39 de ţări cu peste 1350 de magazine. Decathlon produce în România, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport şi pentru munte, echipament pentru scufundări, biciclete, patine cu rotile, distribuite în reţeaua sa de magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.