Victorie dublă pentru STILL, la premiile IFOY 2017

În 2017, STILL se află din nou printre câștigătorii Premiilor International Forklift Truck of the Year (IFOY – Stivuitorul anului pe plan internațional), care sunt acordate celor mai bune vehicule industriale, respectiv celor mai bune soluții de sistem.

STILL a plecat acasă cu două premii – câștigând trofee pentru a patra oară de la debutul IFOY, în 2013.

Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc în data de 9 mai, în ambianța BMW World din München, în ziua de deschidere a târgului pentru logistica transporturilor – cel mai important târg în domeniul logisticii, mobilității, IT și Administrarea Lanțului de Aprovizionare.

Vehiculul inovator STILL iGo neo CX 20 a câștigat premiul IFOY la categoria „Warehouse Truck”.

iGo neo CX 20 își urmează, în orice moment, operatorul în timpul programului de lucru și se va deplasa în poziția corespunzătoare primului, sau celui de-al doilea palet, în funcție de selecția făcută. Vehiculul permite întotdeauna operatorului să meargă în față și va menține, în mod autonom, distanța specificată de operator, de cel puțin 50 cm de la raft, sau de la poziția de manevrare a paletului.

Mulțumită sistemului de asistență autonomă, care comandă sistemele de acționare și de direcție, operatorul se poate concentra în întregime asupra sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească.

Eficientul convoi STILL Liftrunner® C-Frame, utilizat pentru încărcare și descărcare, a câștigat Premiul IFOY la categoria „Special Vehicle”.

Convoiul LiftRunner® conceput de către STILL îndeplinește cele mai stricte cerințe în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea. Ramele C-Frame ale convoiului LiftRunner sunt proiectate pentru diferite tipuri și dimensiuni de remorci, cu o capacitate de încărcare de până la 1.600 kg.

Ramele C-Frame se pretează foarte bine la utilizarea în exterior, mulțumită anvelopelor super-elastice cu care sunt echipate, care compensează neregularitățile căii de rulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.