Wizz Air introduce curse pe ruta Cluj-Napoca – Alicante, Spania

Wizz Air va introduce, incepand din 24 iulie, doua zboruri saptamanale pentru cei care doresc sa isi petreaca vacantele in Alicante, Spania, aceasta fiind, dupa Palma de Mallorca, a doua destinatie de vacanta oferita din Cluj-Napoca.

Zborurile urmeaza sa fie operate in zilele de marti si sambata, iar biletele sunt disponibile deja pe wizzair.com, la tarife incepand de la 140 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Orasul Alicante este renumit pentru plajele sale, pentru peisajul muntos, pentru vremea excelenta, pentru palmieri si pentru alte nenumarate atractii turistice, fiind, in acelasi timp, si un punct de plecare pentru alte destinatii din Costa Brava, renumita regiune spaniola de petrecere a vacantelor.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low fare – low cost din Europa Centrala si de Est, a transportat peste 8,4 milioane de pasageri in ultimele 12 luni, 1,76 milioane dintre acestia calatorind pe rutele din Romania. Flota Wizz Air este compusa, in prezent, din 30 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

De la 1 aprilie a.c., compania a introdus o taxa unica pentru un bagaj si o greutate maxima de 32 de kg. Astfel, este acceptat un numar maxim de trei bagaje. Cu aceasta schimbare, Wizz Air elimina taxa pentru excesul de kilograme, simplificand si mai mult formalitatile de rezervare. Tariful este de 63 lei/bagaj, daca se alege optiunea bagajului de cala in momentul rezervarii biletului sau 126 lei/bagaj daca taxa se achita in aeroport. Regulile privind transportul bagajului de mana nu se modifica. Wizz Air va aplica o taxa de 252 lei pentru depasirea dimensiunii si a greutatii bagajului de mana, acesta trebuind apoi inregistrat ca bagaj de cala.

Totodata, Wizz Air este prima companie aeriana cu baze in Romania care a lansat, pe 9 martie a.c., serviciul de check-in on-line, valabil pentru toate bazele operationale ale companiei: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Targu Mures. Noul serviciu a fost introdus treptat pentru toate aeroporturile de unde opereaza Wizz Air si este disponibil in intreaga retea a companiei incepand cu 1 aprilie. Pasagerii pot utiliza serviciul accesand wizzair.com incepand cu sapte zile, pana la trei ore inaintea decolarii zborului aferent. Daca pasagerul calatoreste doar cu bagaj de mana, atunci acesta se poate prezenta direct la controlul de securitate. In cazul in care calatorul are bagaje pe care doreste sa le lase la cala, va trebui sa treaca intai pe la punctul de predare al bagajelor de cala.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.