Zbor zilnic de la Timișoara la Frankfurt-am-Main

Lufthansa va asigura din 29 octombrie o cursă regulată cu frecvența zilnică de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara la unul dintre prinicipalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentală: Frankfurt-am-Main.

Zborul va fi efectuat cu aeronava de tip Embraer 190 și va avea durata de două ore, cu timpul de transfer mediu de încă 2 ore. Informații suplimentare referitoare la noua rută pot fi găsite la agențiile de turism sau pe site-ul Lufthansa.

“Solicitările cetățenilor din regiunea de vest a României, precum și de la cei cu reședința în întreaga lume dar cu interese în regiunea noastră, au determinat administratia aeroportului să identifice companii „full-service carrier” care au bazele de operare pe aeroporturi cu facilități de transfer pentru zboruri intercontinentale. Dintre cele câteva opțiuni și datorită unei conjuncturi comerciale favorabile pentru Aeroportul Timișoara pe piata de profil, putem informa cetățenii că opțiunea Lufthansa este cea câștigatoare”, precizează administrația aeroportului.

Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri înregistrați în anul 2016, este aeroportul numărul 1 al Germaniei și principala bază operare a companiei Lufthansa, dar și unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orașului Frankfurt-am-Main rămâne de interes și destinația operată cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn.

Iată și celelalte precizări din comunicatul transmis redacției:

“Frankfurt-am-Main International Airport conduce detașat în topul mondial, cu un număr de aproximativ 300 de destinații curente deservite prin curse regulate și, în mod evident, nu vom putea enumera toate destinațiile disponibile, asigurate prin această conexiune.

Trebuie totuși menționate câteva dintre cele mai importante avantaje pe care le va oferi nodul aerian Frankfurt-am-Main, de care, din 29 octombrie 2017 va fi legată și regiunea de vest a României, prin Aeroportul Timișoara:

  • O conectivitate mult îmbunătățita pentru mediul de afaceri corporatist, cu destinații de pe 5 continente.
  • Asigurarea unei legături rapide pentru călătorii în scop personal, având în vedere și răspândirea în întreaga lume a cetățenilor originari din România.
  • Conectivitate mai facilă, prin curse regulate, a cetatenilor din regiunea de vest a României către destinații exotice de vacanță din Maldive, Republica Dominicană, Jamaica, Barbados, Trinidad and Tobago, Kilimanjaro, Seychelles, Mauritius etc.

Iată câteva dintre cele mai interesante destinații disponibile, operate în regim de curse regulate din Timișoara, prin Frankfurt (din cele aproximativ 300 existente): Saint Petersburg, Moscova, Dubai, Doha, Teheran, Riyadh, Abu Dhabi, Cape Town, Johannesburg, Cairo, Marrakesh, Addis Ababa, Nairobi, Bangkok, Seoul, Taipei, Hanoi, Singapore, Hong Kong, Tokio, Osaka, Beijing, Shanghai, Shenzhen, New Delhi, Mumbai, Montreal, Toronto, Calgary, Vancouver, Seattle, Detroit, Chicago, Boston, New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Atlanta, Orlando, Miami, Las Vegas, Dallas, Houston, Havana, Panama, Rio de Janeiro, Sao Paolo, Buenos Aires, Bogota etc.

Cu siguranță, această nouă legătură cu cel mai important aeroport-hub de transfer pe curse intercontinetale și accesul rapid și regulat la transferul spre un număr atât de mare de destinații oferite din Frankfurt va putea face mai ușor uitată atât de îndrăgita legătură avută cu Aeroportul din Viena”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.