Zilele Feroviare – ediția a XVII-a

Club Feroviar și Universitatea Politehnica București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), organizează evenimentul Zilele Feroviare – Summitul de Investiţii Club Feroviar, în zilele de 18 și 19 octombrie, la UPB.

Evenimentul strategic, ajuns la a XVII-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei feroviare internaţionale, transmit organizatorii.

Summitul susține inovarea în domeniul căilor ferate și încurajează colaborarea între reprezentanții companiilor din domeniu și specialiștii din cadrul autorităților.

Expoziția din cadrul summitului va oferi posibilitatea de prezentare a produselor și serviciilor în fața unui public specializat și de a întâlni persoane-cheie care acționează pe piața feroviară.

Expoziția de Tehnică și Echipamente va fi deschisă tuturor companiilor, importatorilor, distribuitorilor și producătorilor din domeniul feroviar și conex, atât din România, cât și din alte țări.

În prima zi, temele dezbătute sunt diverse şi oferă participanţilor posibilitatea de a afla detalii importante cu privire la noile tehnologii și inovații feroviare pentru o energie verde, la strategiile de revitalizare a sistemului feroviar și la măsurile pentru „regenerarea și reîncărcarea’’ infrastructurii feroviare.

A doua zi a evenimentului va fi structurată pe două sesiuni, una dedicată infrastructurii și o alta dedicată transportului de marfă si călători.

Obiectivul principal este analiza completă a pieței feroviare interne și internaționale, în cadrul unui dialog intens între strategii și experții sectorului feroviar, ai operatorilor de transport feroviar de călători și de marfă, ai organizațiilor internaționale de profil și cei ai industriei feroviare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.