Achitati impozitele prin Ghiseul.ro! Sectorul 3 a eliberat intr-o saptamana 520 de credentiale

Primaria Sectorului 3 al Capitalei a eliberat in perioada 6 februarie – 14 martie, prin Directia de Impozite si Taxe Locale (DITL), 520 de credentiale necesare platilor efectuate prin sistemul national www.ghiseul.ro. Este cel mai modern, simplu si eficient sistem de achitarea adarilor catre stat. In urma eliberarii acestor acestor credentiale s-au efectuat plati in valoare de 31.860 lei.

Autoritatea locala reaminteste persoanelor fizice interesate de efectuarea platilor on-line sa se prezinte la sediul DITL Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, pentru obtinerea credentialului (user si parola), cu care se vor putea autentifica in vederea platilor pe ghiseul.ro. Programul de lucru cu publicul este urmatorul: luni, marti, miercuri si vineri intre orele 7.30-18.00, joi de la 7.30 la 18.30, iar sambata si duminica, intre orele 9.00-14.00.

Emiterea credentialului se face pe loc, dupa completarea unei cereri, respectiv dupa crearea rolului unic nominal (in cazul in care acesta nu exista, ci este un rol comun cu alte persoane). Rolul unic nominal este fisa unica a contribuabilului, care contine elementele de identificare, precum si creantele bugetare ale acestuia la nivelul unitatii administrativ teritoriale (sector in Bucuresti).

In vederea realizarii rolului nominal unic sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, cotele de proprietate, declaratie speciala de proprietati multiple (daca este cazul).

Concret, persoana care se prezinta pentru obtinerea rolului nominal unic trebuie sa mearga la unul dintre cele 3 sedii DITL Sector 5 (de preferat la cel care este arondat) cu urmatoarele documente: copii de pe cartile de identitate ale proprietarilor si in cazuri speciale (mosteniri, dobandiri de propietati in cote indivize diferite) actele in original si copie. Rolul nominal unic se emite pe loc, iar pe baza lui se obtine credentialul in vederea platii on-line prin www.ghiseul.ro .

In Sectorul 3 al capitalei, achitarea taxelor si impozitelor locale se poate face fie la ghiseele DITL (str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, str. Sf. Vineri nr. 32, str. Campia Libertatii nr. 36.) cu numerar sau card bancar, fie prin virament bancar, completand datele de pe instiintarea de plata, fie prin sistemul de plati on-line  www.ghiseul.ro , dar cu conditia sa aiba alocat un credential (user si parola).

Magda SEVERIN

1 COMENTARIU

  1. incerc sa platesc on line si nu reusesc,pt ca la sect 3 sunt sistate platile celor care nu au cont.DE CE ???????

    • Trebuie să mergeţi la sediul DITL Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, unde veţi depune o cerere pentru a obtine credentialul (user si parola) cu care vă veţi putea autentifica ulterior pentru a efectua plata taxelor şi impozitelor locale pe ghiseul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.