Bilete de tren ONLINE pentru Oravița – Anina

CFR Călători informează că pentru călătoria de la ORAVIŢA la ANINA şi retur există de acum posibilitatea de a cumpăra și ONLINE biletele de tren. Orice unitate de vânzare din țară, stație sau agenție de voiaj CFR, pune în vânzare bilete pentru această rută.

Este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturi în munte peste două treimi din întregul traseu (21 de kilometri).

Trenurile au în componență două vagoane (trei în sezonul estival) și circulă în fiecare zi după următorul program:

  • R 9695 Oraviţa pl. 11:15, Anina sos. 13:05
  • R 9694 Anina pl. 13:30, Oraviţa sos. 15:20.

Se pot cumpăra bilete, inclusiv cu locuri rezervate, pentru călătoriile individuale sau grupuri mici, cu anticipație de 30 de zile, la care se aplică:

  • Ofertele comerciale și reducerile aferente (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, reducerile la achiziționarea cu anticipaţie, reduceri pentru grupuri organizate de cel puțin 20 de persoane, etc.)
  • Reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap etc.).

În plus, la cumpărarea online se acordă o reducere suplimentară de 5% care se cumulează cu orice alt discount (de exemplu, cu reducerea aferentă biletului dus-întors).

Pentru grupurile organizate de cel puțin 30  persoane, călătoria poate fi planificată până cu două luni înainte, iar reducerile pot ajunge si până la 35% (pentru grupuri mari de peste 45 de persoane) acest lucru fiind o bună oportunitate pentru agențiile de turism.   

Detalii sunt disponibile și pe www.cfrcalatori.ro/12619  (despre Oravița- Anina) și www.cfrcalatori.ro/256 (despre reducerile de grup).

https://www.facebook.com/banatulmontan/videos/vb.582842571743454/1088937801133926/?type=2&theater 

Accesul până la Oravița se face cu mijloace de transport auto, din apropierea gărilor Reșița și Timișoara.

sursă foto: Opinia Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.