Campanie de vară InterRail

Eurail Group GIE, societate care gestionează oferta InterRail Pass, organizează, în acest an, o campanie de vară InterRail, în perioada 22 iulie-30 septembrie, cu titlul „Explorarea Europei cu trenul este mai distractivă cu Roaming gratuit”. Campania oferă posesorilor de InterRail Global Pass posibilitatea de a câştiga unul din cele 2.500 de pachete de roaming gratuit. Acestea constă într-un card SIM pre-paid, care oferă un anumit număr de apeluri gratuite, mesaje text şi date roaming în Europa.

Cartelele SIM vor fi oferite primilor 2.500 de posesori de InterRail Global Pass valabil, care se înregistrează pe www.interrailroaming.eu. Prima zi de valabilitate a pass-ului trebuie să fie 29 iulie 2013 sau după această dată, fiecare client putând participa o singură dată.

Pentru a primi un card SIM gratuit, clienţii trebuie să se înregistreze online şi să se identifice ca titulari, prin trimiterea unei imagini a legitimaţiei lor InterRail şi prin introducerea numărului acesteia. După ce înregistrarea este completă şi confirmată, cartela SIM va fi livrată în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.

Pachetul InterRail Roaming constă dintr-un Card pre-paid, pre-activat +44 – SIM, disponibil în mărime normală şi micro. Acesta oferă apeluri gratuite şi 180 de minute Wi-Fi gratuit la hotspot-uri Premium selectate. În plus, clientul poate combina liber până la 60 de minute de apeluri internaţionale, 200 de mesaje text sau până la 40 MB de date, atât timp cât are credit.

Amintim că oferta de călătorie (de tip abonament) InterRail Pass se adresează categoriilor de călători de orice vârstă: tineri, adulţi, copii, seniori. Spre deosebire de alte variante de călătorie, InterRail Pass permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere: călătorii nelimitate în timpul perioadei de valabilitate. Este disponibilă în două variante: InterRail Global Pass şi InterRail One Country Pass.

Avantaje:

• călătorii nelimitate în 30 de ţări europene sau doar pentru o ţară la alegere, în perioada de valabilitate;

• tinerii (sub 26 de ani) şi seniorii (peste 60 de ani) beneficiază de preţuri speciale;

• copiii au reducere 50% din tariful de adult;

• biletele emise electronic se pot procura din peste 90 puncte de vânzare de pe reţeaua CFR care vând legitimaţii de călătorie în trafic internaţional. (M.S.)

Imagine: Valentin DESPA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.