Evita aglomeratia si mergi sambata sau duminica sa-ti achiti impozitele!

Primaria Sectorului 3-Directia de Impozite si Taxe Locale va extinde programul de lucru cu publicul atat in zilele de sambata, cat si de duminica, in perioada 9-31 martie, pentru a evita formarea aglomeratiei la ghisee. Astfel, contribuabilii Sectorului 3 al Capitalei care doresc sa beneficieze de bonificatia de 10% isi pot achita  impozitele si taxele pana la sfarsitul lunii martie, in toate cele sapte zile ale saptamanii.

Programul de lucru cu publicul va fi urmatorul: luni, marti, miercuri si vineri  intre orele 7.30-18.00, joi de la 7.30 la 18.30, iar sambata si duminica intre orele 9.00-14.00.

De asemenea, Primaria Sectorului 3 aminteste ca, potrivit legii, evidenta fiscala a persoanelor fizice se realizeaza pe baza rolului nominal unic, pentru realizarea caruia fiind necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, adresa de domiciului, cotele de proprietate, declaratie speciala de proprietati multiple (daca este cazul).

Concret,  persoana care se prezinta in vederea obtinerii rolului nominal unic  trebuie sa mearga cu documentele la unul dintre cele trei sedii DITL Sector 3 (de preferat la cel arondat) si are nevoie de urmatoarele acte: copii de pe cartile de identitate ale proprietarilor si, in cazuri speciale (mosteniri, dobandiri de propietati in cote indivize diferite),  actele in original si copie. Rolul nominal unic se face pe loc. Realizarea rolului nominal unic va duce la posibilitatea credentialului in vederea platii on-line prin www.ghiseul.ro.

Plata se poate efectua la ghiseele DITL (Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, Str. Sf. Vineri nr. 32, Str. Campia Libertatii nr. 36.) cu numerar sau card bancar, prin virament bancar completand datele de pe instiintarea de plata sau prin sistemul de plati on-line pe  www.ghiseul.ro,  dar cu conditia sa aiba alocat un credential (user si parola).

Relatii suplimentare se pot obtine de la Directia de Impozite si Taxe Locale Sector 3, la  tel.  021.327.51.45. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.