InterCity cu bibliotecă

Pasagerii vor putea citi gratuit cărţi în trenurile InterCity, graţie unui parteneriat încheiat între CFR Călători şi BookLand (https://book-land.ro/), librărie online, informează, joi, compania. Astfel, în trenuri vor fi expuse/disponibile cărţi printate şi stickere cu coduri QR care permit descărcarea gratuită de cărţi electronice de către pasagerii deţinători de telefoane mobile cu conexiune la Internet în vagoanele trenurilor InterCity.

Pentru început, vineri, 19 octombrie, se va desfăşura un program pilot timp de o săptămână, în trenurile IC 573 Bucureşti Nord – Galaţi şi IC 572 Galaţi – Bucureşti Nord, urmând ca acesta să fie extins şi în celelalte trenuri InterCity, în funcţie de feedback-ul călătorilor.

Volumele pe care pasagerii le vor putea găsi aşezate pe măsuţele din vagoanele de tren poartă titluri precum: “Cel mai iubit dintre pământeni”, de Marin Preda, “Codul bunelor maniere”, de Nadine de Rothschild, “Hotii de frumuseţe”, de Pascal Bruckner, “India picantă”, de Patrichi Adelina, “Incă o zi infectă”, de Pierre Enckell.

“Acest parteneriat reprezintă un serviciu colateral pentru CFR Călători, ce va aduce plus valoare transportului cu trenul”, a declarat Ştefan Roşeanu, directorul general al CFR Călători.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.