Ofertele CFR Călători la Târgul de Turism al României 2015

Până duminică, 15 martie, CFR Călători își prezintă la Romexpo, Pavilion C3 – stand 03, în cadrul Târgului de Turism al României, ofertele pentru călătoria cu trenul anul acesta.

Vizitatorii vor afla detalii despre modul cum își pot cumpăra online bilete iar operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online” vor primi informații despre cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

Sunt prezentate cele mai avantajoase oferte ale companiei feroviare către principalele destinații turistice din țară și din Europa, inclusiv informații despre serviciul Tren Charter – un produs inedit al CFR Călători.

Trenul Charter poate fi comandat direct de la stand pentru o experiență specială de călătorie, de către agenții de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare.

„Pentru multe destinații de vacanță trenul este cea mai avantajoasă și mai sigură modalitate de călătorie!”, susțin reprezentanții companiei, în comunicatul remis redacției.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA (www.cfrecalatori.ro) este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.

Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.